Selam kızlar ,
Ben nişanlıyım ve sonbaharda evlenmek istiyoruz. Ama ailem kesinlikle hayır diyor sebebi de nişanlı abim. O evlenmeden evlenemezmişim. Abim uzun bir suredir nişanlı covid dolayısıyla duğun ertelediler. Şimdi de duğun yeri bulamadıkları icin Mayıs Haziran dan eylule ertelediler oda daha kesin bir gun vs hicbir şey yok. Annemler de o senin abin bekleyeceksin modunda oldukları icin hic bir plan yapamıyorum. Tamam o evlensin bir ay sonra da ben diyorum ona da yanaşmıyorlar. Aa ne acelen var diyorlar ( 29 yaşındayım haziran da 30 olacağım) . Onların icine sinen tarih muhtemelen 2022 baharı ya da yazı.....
Abim ve yengem duğunu cok istedikleri icin onları anlayabiliyorum isterlerse 2 3 sene beklesinler istedikleri gibi duğun yapmak icin. Ama benim icin onemli değil o tarz şeyler. Ayrıca maddi olarak ailemin yapacağı hicbir şey yok her şeyi biz kendimiz hallediyoruz.
Sizce ben mi aceleci davranıyorum onlar mı haklı ? Kucuk değilim evlenip bir kac sene sevgilimle zaman gecirip sonra cocuk duşunmeye başlarım diye planlıyorum. Tamam 1 sene cok uzun değil belki ama benim de kendime gore planlarım var ve onlara gore yaşım ilerliyor. Ailemle her konuştuğumda sen ne evlenme meraklısı cıktın abini bekleyeceksin oyle peş peşe duğun yapıldığı kimde gorulmuş vs cevaplar aldığım icin bir sonuca ulaşamıyorum. Sizce ne yapmalıyım onları ikna etmek icin nasıl konuşmalıyım ?