selamlar arkadaşlar. Ciddiyete giden bir ilişkim var sosyal medyadan tanıştık. 11 ay oldu ve sevgilim bu ay uzak bir ulkeye iş icin gidecekken (uzun sure kalacaktı) bana bir yuzuk

verdi. Beni bekle, seni seviyorum dedi ( yuzuk bana gore bayağı pahalı 35 bin civarı) ( başka hediyelerde aldı onlarda benim butcemin ustunde) Bende onunla kişiliğini beğendiğim ve etkilendiğim icin evlenmek cok istiyorum ama bazı soru işaretlerim var. Ortalama bir evi, ortalama bir ailesi, ortalama bir arabası olan bu kişi ticaret yapıyor. Ben pek maddiyatla ilgili şeyler konuşmadım sormadım utandığımdan ve yanlış bulduğumdan ama şimdi duşununce sevgilim goruştuğumuz sure boyunca yaşadığımız buyuk şehirin bi kac iyi yerinde arsası, bir tatil beldesinde arsası olduğundan bahsetti. Yurt dışına giderken yuklu miktarda dolar ve Turk lirası nakit (bunları gordum) goturdu. İş icinde bayağı yuksek meblağ ayırdığını soyledi. Anne baba memur emeklisi. Bir kardeşi var okumuş cok iyi bir devlet kurumunda yuksek bir kariyeri var. Ama yinede ortalama hayat suren bu adamı nasıl araştırabilirim. Bunlar gercek mi yoksa benim gozumu mu boyamak istiyor acaba. Kendisi unv terk. Daha once evlenmiş bir cocuğu var. Benden 8 yaş buyuk ve ben hic evlenmedim. Benim derdim adam zengin mi değil! bu bilgileri beni etkilemek icin mi soyledi yoksa bazı erkeklerde aşağılık kompleksi ile yalan soyleme hastalığı oluyor. O beni calıştığım yerde bir tanıdığına sorarak araştırmış gecen yaz, Tesadufen oğrendim. Ailesine de benden bahsetmiş laf arasında gecti. Şimdi Ben onu nasıl araştırabilirim. Sizler neye dikkat ettiniz???