Merhaba arkadaşlar, yaptığım cizimleri youtube uzerinde paylaşmayı duşundum ve 1 hafta once kanalımı actım. Hicbir bilgim yoktu ve sağolun bu forum sayesinde bir cok şey oğrendim.

Benim fikrim ise şu:
Kanalımdaki videoların izlenme sayısını arttırmak icin, başka kanallar acıp oradaki videoların sonunda gosterilen onerilen video kısmına kendi videolarımın linkini koysam. Bu kanallar para kazanılmayan kanallar olsa ama cok izlenecek videolar olsa ornek veriyorum;

Son cıkan kliplerin şarkıların olduğu bir kanal, normalde bundan para kazanmıyoruz, ama ben kanalıma bu videoları yuklesem, sonunda kendi kanalımın reklamları cıksa buralardan donuşler olur mu. Bu kanallar sıkıntılar cıkarır mı, videoların silinmesi veya kendi kanalıma zarar gelmesi gibi?

Cizimlerim bu 6 gun icinde toplamda 450 gosterim aldı sizce bu gelişme iyi mi kotu mu? Şu an para kazanma aşamasını duşunmuyorum tabi, kanalımı geliştirmeyi duşunuyorum.

Tecrubeli arkadaşlardan tavsiyeler alırsam cok sevinirim.

Saygılar.

Arkadaşlar eddişe duyduğum icin kanal adresini sildim. Ama merak eden arkadaşlar oldu bir kac cizimimin resmini paylaşıyorum o yuzden.

Bunlar videosu olan cizimler. İleride portrede yapmak istiyorum.