Hanımlar herkese merhaba. Daha once konu acmıştım nişanlımdan bana iddia bağımlılığı konusunda soylediği yalanlar, yuklu borcları ve bağımlılığın yarattığı kişilik problemleri sebebiyle ayrıldım. daha sonrasında ailesi arayıp ne oldu ya da hayırlısı boyleymiş gibi tek bir kelime etmedi. Kendisi de aynı şekilde, oylece hayatımdan cıktı gitti. İlk birkac hafta daha iyiydim cok kararlı bir şekilde her yerden sildim ve tek bir kere bile bakmadım, takip etmedim ta ki bu birkac gune kadar. Son zamanlarda iş sebebiyle sık karşılaşıyoruz ve ben galiba her şeye rağmen ozluyorum. Birkac gecedir uykumdan uyanmaya başladım elimde telefon whatsappta biriyle konuşuyor diye saatlerce takip ettim, iş yerinde asla insan icine cıkmıyormuş, kimseyle konuşmuyormuş haftalardır bunu da sordum aptal gibi ne yapıyor diye.
Asla pişman değilim kararımdan ama ne zamana kadar boyle olacak, bugun iş yerinden donerken arabasını piknik alanı gibi bir yerde gordum acaba kimle nereye gidiyor diye duşundum, uzuldum bu kadar kısa zamanda biri olabilir mi diye.
Normal mi bunlar, utanıyorum boyle şeyler duşundukce takip etme, ne yaparsa yapsın diyorum ama bir yandan da geceleri uykumdan uyanıyorum ben her şeye rağmen uzgunum ama o uzulmeyecek diye. Ben ayrıldım ama insan nişanlısı ayrılmak istiyorum diyince bir hayırdır demez mi benden kurtulmaya ne meraklıymış diye de uzuldum. Sacma sapan duşunceler farkındayım daha cok uzun sure gecmedi belki ama sessizliğine bir suru anlam yuklemek boyle boş şeylerle zaman harcamak istemiyorum. Dediğim gibi asla geri donme gibi bir duşuncem yok ama onun hayatında onemsiz biri olmak mı egomu zedeledi ondan mı takıldım allahtan belamı mı istiyorum bilmiyorum nasıl atabilirim tamamen aklımdan yardımcı olur musunuz