Kızlar ben 2 senedir nişanlıyım. Korona sebebiyle duğunum ertelendi. Nikahımız kıyıldı fakat erkek tarafı illa duğun diye tutturdu. Kızlar bana ne sozumde ne de nişanımda hicbir şey takılmadı. Guya duğunde takılacaktı. Babamlar alttan aldıkca hala sanki normali buymuş gibi bir tavır takınıyorlar. Hatta kayınbabam babama "zaten biz aldık kızı gerisini siz duşunun " gibi sacka bir cumle kullandı. Babam da bunlara yuzu biz verdik dedi. Kızlar normalde biz duğun olacak diye nikah kıymıştık. Ben de bu duruma uzulunca babamlar hep "uzulme boşver varsın bir sey takmasınlar yeter ki huzurlu ol diyorlar."
Ama bu durum gercekten beni uzuyor. Kayınbabam kendi kızlarına hem başlık almış hem de bilezik ,tuğra felan istemiş. Ama bana gelince durumumuz yok diyorlar. Aslında derdim altın felan değil. Sadece cevremde o kadar yeni gelin var ki hepsi el ustunde tutuluyor. Ama benim şansımdan mıdir bilmiyorum ama sanki ben dış kapının dış mandalıymışım giibi davranıyorlar. Eşimi seviyorum her şey onun omuzlarında. Her şeyimizi benim ailem ve eşim yapıyor. Biz o kadar cırpınırken eşimim tarafı pişkin pişkin konuşuyor etrafa. Akrabalarımiza biz kızı aldık onlar duşunsun diyorlar.. inanın bu surecte cok yıprandık. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum