Hanımlar sizlere akıl danışmak istiyorum biraz uzun yazacağım lutfen okuyunuz cevaplarınız benim icin cok onemli şimdi ben 20 yaşında evli bir kadınım benden buyuk ve ilk gelin bir eltim var kendisi 26 yaşında nişanlanip kacarak evlenmiş 18 yaşındayken 2 cocuğu var kayınvalidem cok duşer ustlerine asıl sorum şurada bunlar evlenmiş bir kac ay sonra kayinepder vefat etmiş tahmin edersiniz ki kayınvalidem 4 erkek cocuklaryla yalnız kalmış eşya yapamamış 1 sene beraber yaşamışlar sonra da kendi ust kata eltimi de alt kata bırakmış butun esyasini mutfak dolabına kadar o yapmış tek bileziğini bozup mutfak dolaplarına vermiş eşim biraz rahatsız biz evlenince kaynanam eltimle kaynima sizi kiraya vereyim kiranizi ben oderim demis ve odemeye devam ediyor rahatsız olduğu icin onu kiraya yollamak istemiyorum elim hep ustunde olsun istiyorum demiş ve beni eltimin evine soktular butun eşyalarımi yaptı kaynanam benim kaynanam bilezikleri de parca parca yapıyor hepsini birden yapmaya gucu yetmiyor onada oyle yapmış bana da oyle yapacak yapacak diyorum cunku 9 aylık evliyim ancak şimdi bir tanesini 2 gun once aldı eltim de bana alinmadan bir kac gun oncesinden kaynanamla konuşma yapmis ben mutfak dolaplarımi yaptım bileziğimi bozup kullanmadım da dolapları doğru duzgun sen şimdi benim icin demiş diğer gelinine bilezik yaoiyorsun diye yani bana yap ilk once diyor aslında cok iyiyizdir neden cekemedi bilezik mevzusunu bilemiyorum birde kaynanam gidip ona bilezik yapmayı duşunuyorum ona demiş benim icin ne diye ona soyluyor bana alınacak şeyi onu ne ilgilendirir aldıktan sonra gorse ne diyebilir ona ben geline bilezik yapmayı duşunuyorum niye diyor bana ona mutfak dolaplarına karşılık bilezik yapacağını soylemedi ama bana yapılacak olanı ona anlatıyor bu konu ile kayinvalime tepki gostermeli miyim gostersem bile nasıl gosterebilirim kendisi bileziklerini hep satıp durdu satmasaydi banane beni ne ilgilendirir ben Allah korusun eşimle anlasamayp ayrılsam banane kendi cıktı geldi diyecek kactım cunku bende ama bana bilezik alınırken neden soyleniyor onada banane desin bana akıl verin cok fesat tavırlarını gormeye başladım hic boyle değildi aniden dondu gercek yuzunu bana altın yapılınca gordum desem yeridir kayınvalidemle konusma yapayım mı eltimle arama mesafe koyayım mi ?????