Merhaba, direk konuya gireceğim. Cocukluğumda aklım erene kadar gecen bi zamanda bekÂret takıntısı oluşmuştu bende hatta evlilik konuları olduğunda cok korkardım ya bakire değilsem gibi vs.

Neden boyle bi his doğdu bunu bilmiyorum. Tabi Internetle tanışınca hep bu konuyu araştırmaya calışırdım ama sorun şu ki okuyamazdım başım doner hatta bi kac kez yere duştuğumu hatırlıyorum. Derken bunu zamanla artık duşunmemeye başladım. Taaki dun akşama kadar 26 yaşındayım bu arada.

Annemle kırmızı oda dizisini izliyorduk. Kumru karekteri vardı o sıra. Cocukken uvey babası tecavuz etmiş , sonra babaannesi tarafından evlendiriliyor ve ilk gecesini yaşıyor. Buraya kadar izlerken.bi sorun yoktu.

Daha sonra ilk gecesinde evlendiği kişi durumu anlıyor ve bıcakla saldırıyor kıza babaannesini cağırıyor ve babaannesi kontrol edicem demedi ama ben oyle dicek diye bekledim tam o sıralarda İnanılmaz kalbim sıkıştı nefesim kesildi baş donmesi ama bu hissi tarif edemiyorum bilincim kapandı annem geldi tedirgin halde noldu noldu diyo annemi goruyorum yuzune bakıyorum ama tepki veremedim yuzume bi su dok diyebildim su getirdi annem kolumu tuttu yere duştum kalkamadım sonra aniden mide bulantısı ve lavaboya koştum.

Kustuğum an gozum acıldı. Kendime geldim.

Bana noldu boyle bende piskolojik bi travma mı var ? Hic bir şeyim yokken aniden yaşadığım bu şey neydi normal miydi ?

Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkur ederim..