Oncelikle merhaba.İcime dert olan bir konuyu tecrube sahibi kişilerle paylaşmak istedim.8 aylık bir bebeğimiz var.Doğduğundan beri biraz huysuz.Surekli ağlayan, kolik bir bebekti.Şimdi de kucak istiyor surekli, uyumuyor ne gece gunduz.Ağirlaşti da biraz manen yorulduk.Ben, babasi, babane, dede bakan kim varsa.Bu aralar diş cikardiği icin ekstra huzursuz ağliyor kucakta falan da durmuyor.Ben de izindeydim işe başladim.Cocuğumuza eşim bakti oğlene kadar dun.Durmamiş, ağlamiş, yememiş.Sonunda bi sekilde uyutmuş.Uzatmadan o gun akşama doğru online toplantım olduğu icin eşime verdim cocuğu baksin diye.Bizimki ağlamaya başladi durmadi yine.Kucakta arabasinda hicbir yerde durmuyor.Eşim de sağsolsun! Bu aralar sanal paraymiş bitcoinmiş bunlarin peşinde elinde surekli telefon.Muhtemelen yine o ara para mi kaybetti naptiysa cocuk da susmayınca cocuğa ne var lan ne var niye susmuyon oğlum bak yoruldum dedi ama boyle sinirli bir tonlamayla duydum ve toplantiyi sessize alip ciktim aldim cocuğu.Normalde cocuğuna bakan sakin bir adamdir ilk defa cocuğa bu uslupla konusunca bem tepem atti.Bana da soyleniyo kendi kendine başliycam toplantiya sictirtma toplantiya ki bu usluplarda ilktir.Bunların nedeni de yeni girdiği bu sanal para merakı takip edemiyor ya rahat cocuk ağlarken ilgilenirken.Bir daha bu cocuğa laf edersen senin dilini koparirim ben keyfimden mi toplantidayım alirim ucretsiz izin odersin evini koyunun taksidini dedim.Baya soylendim aldim cocğumu toplantiya onla devam ettim.
Annesine yemeğe gidecektik annesine de durumu soyledim sinirli olduğumu gelirsem sizin de kalbinizi bi anlık ofkeyle kirabileceğimi.Annesi bugun geldi bakmaya cocuğa eşim işe gittiği icin.Ben babanla konustum cikicak o para işlerinden.Sen de abartma kizim babasi bugun oyle der yarın yine oğlum da oğlum der olur boyle seyler.Cocuk yuzunden aranizi acmayin.O da sinirlenmiş para işine yorulmuş da sabah bakarken durmamiş ondan oyle olmuş dedi.Ama benim icim soğumadi konusmuyorum yuzune bakasim da yok ben mi abartiyorum anlamiyorum ki.Ben de cok sinirleniyorum yoruluyorum ondan daha cok bakip dah cok yoruluyorum benim de ağlamasina tahammulum kalmadiği cok oluyor belki 1 belki 2 biraz sesimi yukseltmişimdir.O da oğlum ne istiyosun nee ’dir.Ki o zamanlarda eşim gelip cocuğu alip bu cocuğa oyle konusma beni sinirlendirme falan demiştir yani.İkimiz de icerleri boyle durumlarda.Ama o hep benden daha sakindir.Onun bu halini ozellikle oğluna karşi bu hali beni soka uğrattiği icin de delirmiş olabilirim.