Lutfen bu yazıyı gorenler yardım etsin.17 yaşındayım ve 5-6 senedir kapalıyım.Aile baskısıyla kapandım.Aşırı derecede dindar bir aileye sahibim.
Acılmak istediğimi hicbir zaman soyleyemedim surekli icime attım ailemle aram bozulmasın cevremdeki insanları uzmeyeyim diye.Fakat şu son 1 yıldır gercekten yoruldum.Sanki kendimi farklı bir kişiliğe bedene sokuyormuşum gibi hissediyorum.Son zamanlar dışarı cıkarken de kıyafetlerime dikkat etmiyorum tesetture uygun giyinmiyorum.
Lutfen beni yanlış anlamayın başortuye saygım sonsuz.Başortunun mantığını anlayamıyorum bircok kez araştırdım bircok hoca ile konuştum ama beni tatmin edecek bir cevap alamadım.Şuan değil ama belki ilerde gercekten kendi isteğimle bilincli bir şekilde kapanmak isterim inşallah.Bu konu gercekten sizler icin cok basit durabilir haklısınız ama bu durumun icinde bulunmak yemin ederim ki cok zor.Ailemle bu durumu birkac ay once konuştum cok ağır tepkiler aldım "hacı kızı nasıl acık olabilir sen musluman değil misin Allah farz kılmış bunu.Acılırsan yemin ederim ki hakkımı sana helal etmem." Ve bircok tehtid hakaretler...anneme diyorum bari o destek cıksın o da "babana kalp krizi mi gecirtmek istiyorsun" diyor.Babamın bircok hastalığı var.Ve gercekten boyle bir durum olursa olacakları duşunemiyorum.İnanın gorunduğu kadar kolay bir durum değil.Acılırsam cevremdeki ailedeki bircok insandan laf yiyeceğim ben alttan alabilirim ama aileme de bin ton laf yapacaklar ve buna gercekten tahammul edemem.Babam din konusunda cok hassas bir insan.Her sorunumda yardımcı olur Allah razı olsun ama konu din olunca gozu hicbir şeyi gormuyor.Ne yapacağım hicbir fikrim yok...
Bu konuyu bircok kez karşıma alarak guzel bir dille konuştum.