Başlarda eşimin ailesi ile cok icli dışlıydık. Kv kendi kvden cok cekmiş gelinime cektirmek diyor. Aile olarak cok icli dışlı olalım, surekli kahvaltılar, akşam yemekleri, izin gununde birlikte olalım istiyorlar. Ama bu kadar ic ice olmaktan mutlu degilim. Ben aramazsam da kv surekli arar. Aşırı meraklı. Surekli yanyanayken ya da telefonda şunu şoyle yap bunu boyle yap diyor.Bende artık cok sıkıldım. Eşimde annesıne bana cok soru sormamasını ve karışmamasını, bundan hoşlanmadığımı soylemiş. O da aramam bidaha demiş. Neyse bende kendim aradım ve sıkıldığımı sorulardan soyledim.Şuan beni kv aramıyor. Ben haftada bir kez arıyorum. Şuan mesafeliyiz. Eşim benim mesafeli olmam konusunda şikayetci. Bende hep diyorum annen cok meraklı ve karışıyor diye. Sana ogretiyor diyor. Ama yap dedigi şeyler ogretmekle alakalı degil. Bu arada eşim annemi hic aramaz, benimle gider sadece. Bu hafta 4kez gitti eşim. 2kez kahvaltıya gitti ve birinde birlikte gittik. Ama hep birlikte gidelim istiyorlar. Sizce bu kadar mesafeli olmakla iyi yapıyor muyum? Ve eşiniz sizin annenizi aramasa, annenize boyle herşeyi anlatmasa ama kendi annesi icin aynını istese naparsınız?