Herkese merhaba
5 yıllık ilişkim bitmişti 22 ocakta ve kendisinin psikolojisinin iyi olmadığını iş bulamadığı icin bunalımda olduğunu ve benim yeterince yanında olmadığımı soylemişti. Bi nebze haklı cunku ben bu bir kac aylık donemde hep ilgi bekledim ilgisiz olduğu donemlerde trip attım. Bana sorun cikarma hersey duzelecek demişti ama ben tartışma cıkaran eylemler yapmıştım.
Sonradan oğrendim ki arkadaşları ile iletişimi de zayıflamış onları da aramayan sormayan bi hale gelmiş. Ailesi ile de ilişkileri bozulmuş iş bulamadığı icin.
Ben de şuan sağlıklı bir karar olmadığını, karşılıklı birbirimizi anlamadığımız bir doneme girdiğimizi ve biraz kendimizle kalıp kendimizi dinlememiz gerektiğini soyledim. Yaklaşık 1 haftadır birbirimizden uzaktayız ve duşunuyoruz bu arada iş goruşmesi yaptığı bir yer oldu. Sonucu ne olur bilemiyorum.
Oncelikle bu uzak kalıp duşunme evresinde karar veremiyorum beynim sanki sisli gibi. Onu gercekten cok seviyorum. Ama olumsuz yanları da var. Aklım cok karışık.
Ve uzun zamandır istediğim şey olan psikolojik yardım icin adım attım. Cumartesi gunu icin randevu aldım. Ama ilk kez gideceğim icin cok gerginim.
Seans 50 dk surecek ama benim 5 yılı buna sığdırmam imkansız. Verim alırsam tabiki devam ederim maddi gucum elverdikce. Ama bu işler nasıl olur ? Soru cevap şeklinde mi ilerler yoksa uzun uzun anlattırıp tespit mi yapar ?
Cok gerginim.
Deneyimleriniz nelerdi ? Sihirli bir değnek gibi etki eder mi yoksa cok bir beklenti ile gitmemeli miui m ?
Edit : gittim hanımlar. Cok tatlı bir kadındı. Depresif kişiliğim varmış. Aynı zamanda kaygı bozukluğu ve bağımlılık buna ek olarakta durtusel bozuklukta varmış. Bunların hepsi akut dònemdeymiş ve kronik değilmiş. Hasta değilsin ama bakış acını değiştirmemiz lazım dedi. Her hafta terapiye devam edeceğim. Buna ek olarak ilac tedavisi uygularsak bir psikiyatr ile devam edersek daha cabuk atlatırız dedi fakat hem ilac kullanmak istemediğimden hem de maddi gucumun şimdilik buna yeteceğinden istemedim.
Cok iyi geldi paylaşmak. Keşke daha once gitseydim dedim