Selamlar iyi seneler herkese
Şimdi sizlere bir konu danışmak istiyorum. Benim kuzenim ( eniştemin kızı değil diğer teyzemin kızı ) eniştemin şirketinde calışıyor eniştem dış ticaret işi yapıyor işi gucu durumları yerinde teyzeme ve kuzenlerime cok duşkundur yaşları 50 civarı
Neyse gelelim konuya kuzenim eniştemle calışıyor ya eniştemin işyerinde bir muşterisi olan kadınla cok samimi olduğunu gormuş
Nasıl samimiyet diyecekseniz ornek vermek gerekirse kadın gelmeden once ofisi temizlettiriyormuş , guzel guzel pastalar alıp kadını kapıda karşılıyormuş , geldiğinde de 2-3 saat uzun uzun sohbet ediyorlarmış işle ilgili değil oyle havadan Sudan ( diğer muşterilere boyle davranmıyormuş )
İş dışında iletişimleri var mı bilmiyoruz ama mesela kadının taşınma işi olmuş eniştem nakliyeci ayarlamış vs işte kadında ofise cicek gondermiş , eniştem o kadın gelince butun gun gulumseyerek geziyormuş boyle şeyler yani tam ifade edemedim eniştem bu arada hep yuzuğunu takar ofiste teyzemin resimleri cocukların resimleri vs var , buna rağmen eniştem kadına ilgi duyuyor olabilir mi ? Sizce teyzeme soylesek mi ?
Bir de eniştem orada bir erkek Calışanına beni beğenen cok kadın var Peşimde cok kişi var da kimseye yuz vermiyorum falan demiş yani cok beğenildiğini duşunuyor.