Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim. Anlayışlı dan kastım yardım etmemek değil yardım eder ev işlerinde yemekte v.s. ama tartışmamız olunca hic alttan almaz onceden nasıl tartışıyosak aynı sesini yukseltir bağırır diyeceğini der bu kız hamile etkilenir falan hic yok. Bende dikleniyorum tabi hormonlardan mıdır bilmem surat yaparım konuşmam cevap veririm daha guclu gorunmeye calışırım o an ama bunları yapmamın sebebi psikolojik olarak duşunmemesi. Kırılıyorum ve hayal kırıklığı oluyor. Cunku kac kez konuştuk anlattım hamilelikte boyle boyle oluyor diye dediğimde ise ben sana fazlasıyla anlayışlıyım anlıyorum seni bende bazen sabredemiyorum der ama 2 dk sonra tartışma olsun bu dediğini unutur tutamaz kendini alttan almaz hop don başa. Bu yuzden ondan uzak kalmak istiyorum yanında durmuyorum onunla yemiyorum kısacası yanyana gelmemeye calışıyorum kendi kendime vakit geciriyorum ama uzuluyorum da en şen şakrak olmamız gereken donemde boyle olduğu icin. Sizde de hamileliğinizde bu tarz durumlar yaşadınız mı? Yoksa yalnız mıyım bu konuda?