Arkadaşlar merhaba, gecen gun ozgune başlayacağıma dair bir konu acmıştım. reklam vermekle ilgili fikirlerinize başvurdum. bir nevi kamera onu standup tarzı duşunuyordum fakat bir dostumla ettiğim bir sohbette bana şunu soyledi "Turk İnsanı tanımadığı komedyene gulmez." Yani bu gun Bir Şafak Sezer'e Ata Demirer'e guluyorsak onu gorduğumuzde kendimizi zaten gulmeye endeksleyeceğimizden bahsettiği 1-2 saatlik bir konuşmamız oldu. Konuşmanın sonunda ona hak verdim. Ayrıca benim tipten yana bu işe yatkın olmayan bir durumum var. 1.82 boyunda 100 kilo Vinnie Paz kılıklarında bir adamım. Uzun bir hacı sakalım var. Tanıştığım insanların standart tepkisi IŞİD'ci misin gibi sacma şakalar. Takke,sakal,kamuflaj,rap temalı tshirtler birleştiği zaman iyice hokkabaza donuyorum. Takkeli sakallı marjinal bir adamın anlattıklarına kimsenin guleceğine duşunmemeye başladım. Konunun bu kısmını uzatmadan şundan bahsetmek istiyorum.
Ruhi Cenet ile başlayan "En" videolarını coğunuz bilir. Ben iyi bir after effects kullanıcısıyım. Bu en bilgilerini slayt olarak değil de kameranın onunde kendim konuşarak belli ozel efektler ile,misalen o an bahsettiğim yerin resminin ellerimin icinde belirmesi, duşunce balonunun icinde hareket eden başka bir ben, ya da maddelerin ekranda yanıp sonen efektli guzel bir konsept ile anlatmak. gibi birşeyin beni uzun vadede emeklerimin cope gitmesi gibi bir durum ile karşılaşıp karşılaşmayacağım konusunda ne gibi şeyler yaşayacağım ile ilgili sizden bilgi ve goruşlerinizi paylaşmanızı istiyorum. şimdiden teşekkur ederim. uzunluk icin kusura bakmayın.
saygılarımla.
not : ingilizce konusunda sıkıntım yok. ingilizce altyazı gecebilirim.
Ozgun Fikirler, Saygıdeğer uyelerin goruşleri
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Ozgun Fikirler, Saygıdeğer uyelerin goruşleri