Herkese merhaba, canımı yakan bir sıkıntım var, nefesimi kesen. 1 haftadır nefes darlığı cekiyorum bu uzuntuden. Hayatıma cok guzel şekilde giren bir adam vardı, umutlandım, evlilik duşunuyorum 3 aya falan demişti. Yani derdim evlilik degil de sevileceğimi hissetmiştim mutluydum. Havalarda ucuyordum mutluluktan. 1 hafta surdu mutlulugum. Sonra aramamaya arkadaşlarıyla gezmeye gitmeye başladı. Ben onu arıyordum napıyorsun diye farkında değildim yaptığım hatanın. Ben aradıkca o sıkılmış , bazen de sinirleniyordum artık ya neden aramıyorsun , konuşmadan senı Nasıl tanıyacağım diyordum. Bu arada bir telefon konuşmamız 42 saniye suruyordu. En fazla bu zamana kadar 30 dk konuşmuşuszdur. Sabah arar gunaydın kolay gelsin der, oğlen afiyet olsun der, akşam gelir işyerimden beni alır durağa bırakır , akşam da ben ararsam konuşuruz ve iyi geceler yazarım gun biter. İlişkim bu şekildeydi. Bana hic aşkım demedi , seni seviyorum hic demedi . Surekli bunalım halindeydi surekli uzgun. Ben gulduruyordum guluyordu falan ama icten ice uzulduğu bir hali vardı. Unutamadığı biri olabilir diye duşunurdum bazen. Bizim tartışmamız benım birkac defa arayışım ust uste. O da benımle ilgilenmediğinden artık dayanamayıp sen neden girdin o zaman hayatıma demek icin. Cuma kavga ediyorsak ilgisizliğinden dolayı bana diyordu ki pazartesi konuşalım benı arama hafta sonu. İnstagramdan birkac kişiyi sadece sordum bu kim arkadaşın mı akraban mı diye. Kavga cıkardı bu yuzden telefonu yuzume kapatırdı. İki gun telefonumu acmazdı. Ben de onsuz yapamazdım konuşup halledelim isterdim. Ben cok sevdim cok umut bağladım bu arada. En son bir kızı sordum bu kim diye duzgun şekilde sordum. Bana “başını taşlara vuracaksın bak Bana Allah ’ını ...... s...... git senle mi ugrasacam dedi.” Benım elim ayağım titredi o sırada benı whatsapp tan engelledi ben de ınstagramdan cıkardım ve ona sen de aynısını yasa bana yaptıklarının inşallah dedim. Beddua etmişim. Bu sefer her yerden engellemiş. Ben bunu hazmedemedim . Hesap sormak istiyordum salaklık yaptım işyerinin onunde onu gorunce yanına gidip sen benle bu kadar vakit gecirip Nasıl bana kufredersin naptım sana ben bu koz kim diye duzgunce sordum, Nasıl bir insansın sen dedim agladım. Bana herkesin icinde seni sevmiyorum benım. Zamanında 3 yıllık ilişkim bitmiş sana noluyor git kendine başka birini bul, senınle olmayacak dedi. Ben de zaten sana tekrar olsun demiyorum benım ne kotuluğum oldu sana dedim. Ben yanımda ağzı var dili yok birini istiyorum sen bana ilgisizsin diyordun gelemiyorum boyle seylere dedi. Yurudum gidiyordum arkamdan hala istemıyorum kardeşim yavv zorla mı diye bağırdı. Sanki ben ikna etmeye calışıyormuşum gibi insanlara gosterdi rezil etti . 1 haftadır ağlıyorum zoruma giden hayatıma guzel şekilde girip umursamayıp aylarımı harcaması sevmediği halde. Mesela diyordum ki aşkım neden demiyorsun bana o da zamanı var daha diyordu. Sabır meyvesi tatlıdır diyordu 5 ay gecmiş aşkım demedi bana. Ben de salak gibi kendi kendime gelin guvey olmuşum ona hasta olduğunda zencefiller zerdecallar kremler abur cubur lar yolladım soylenmez bunlar ama hep duşundum hediyeler aldım icimden geldiği icin sevdiğimden. Benden 2 . Ayımızda borc bin TL istedi olsaydı verecektim veremedim tamam sorun degıl dedi sinirli sinirli baktı mesela. Bana şunu aşıladı , sanki ben bitmesinde sucluymuşum gibi hala aşamadım bunu arkadaslar benım sucum sevdiğimden taviz vermem oldu. Ama bu kim diye sordum iki veya uc defa bunun icin insan bitirir mi suclu muyum ben? Bir de o bana kufrettiktwn sonra beddua etmişim sucum oymuş. Başkalarını takip etmiş hemen. Biriryle de goruşuyor sanırım Aylarca boşu boşuna alıştırmışım kendimi. İş cıkışı bakıyorum benı beklediği yerde yok. Kufreden adam olmasın zaten ama insanın zoruna gidiyor cok sevmiştim.baskasından buyuk bir darbe yemiştim hemen sonrasında hayatıma girdi bu adam. İnandım guvendim. Yası bana uygundu o da mutlu etmişti beni. Olgun diye duşunmuştum ne bileyim kızların ilgi duyduğu biri bir de. Mutsuzum işte buraya koştum yanlışlarımın farkındayım ama insan sevince bazen gururu bir kenara bırakıyor