Gecen gun sevgilimle aramızda kucuk bir muhabbet gecti ama bazı şeyleri aklıma takıldı ve sanırım biraz soğumama neden oldu. Oncelikle 6 aydır birlikteyiz, normalde asla maddi konulara takılan biri değildir. Yanımdayken asla ne kadar harcadığına bakmaz her turlu fedakarlığı yapar. Defalarca ısrar ederim hatta bazen tartışmaya bile gider konu ama asla bana bir şey odetmez. Gecen gun yanımda şehir dışına gitmek icin internetten bilet almaya calışıyordu. Son 2 kişilik yer kalmıştı o yuzden hemen alması gerekiyordu ama telefonu birkac kez hata verdi ve bileti alamadı. Bunun uzerine sorunun telefonla alakalı olabileceğini, benim daha once cok kez internetten aldığımı ve sorun yaşamadığımı, isterse benim telefonumdan deneyebileceğini soyledim. Yok ben en iyisi şubeye gidip oradan alayım dedi. Sen bilirsin ama şubeye gidene kadar bilet kalmayabilir bir de başka sitelerden dene dedim. Denedi ama yine olmadı. Ben birkac defa daha benim telefonumla yapmayı teklif ettim ama istemedi zaten merkeze ineceğim dedi. Belki ufak bir muhabbet ama ben acıkcası bana guvenilmemesine alındım. Sonucta kredi kartını ver ya da bana emanet et demedim kart şifresini bile gormeyecektim. Sadece acele bilet alması gerektiğini bildiğim icin benim telefonumdan denemesini teklif ettim. Daha onceki ilişkilerimde asla boyle bir tereddut gormemiştim. Sizce normal mi yoksa ben mi abartıyorum?

Edit: Bu arada eklemeyi unuttum. Benim telefonundan yapmayı ilk teklif ettiğimde senin kartınla mı alacağım diye sordu. Ben oğrenciyim ve bu yuzden kendime ait bir kartım yok. Babamın kredi kartı var ama her ay ekstreyi kontrol ettiği icin oradan harcama yapamazdım. Bunu ona soylediğimde cevap vermeden kendi telefonuyla uğraşmaya devam etti.