Oncelikle hepimizin kadınlar gununu kutluyorum ..Sorunuma gelecek olursak birkac kere başıma gelen , yada sanırım benim yuzumden başkalarının başına gelen olaylar, Bundan 3 sene once komşumuzun kınasına gittik cok eğlendik vs. Arkaşlarla konuştuk işte ne guzel gelin oldu falan aradan bir ay gecmeden gelin vefat etti ,cok uzuldum o donem .. sonra kuzenim dedi ki Ahu nazar etti , ondan sonra yakın bi akrabamız yeni ev yapmıştı kendine (fotoğraf larını da insta da paylaşmıştı ) bende anneme gosterdim bak ne guzel yapmış diye ,aradan vakit gecti kucuk bebekleri baya kotu hastalandı ,en son vaka olarak ta yakın Arkadaşım evlenecekti , pandemi dolayısıyla hazırlıklarını vs. herşeyi bitirdiler bana surekli evinin , ve ceyizini falan foto olarak gonderdi , bende ozendim acıkcası ama hic bi zaman art niyet olmadı icimde kıskanclık olarak ,dun bana mesaj attı nişanlısıyla ayrılma aşamasına gelmişler ,cok uzuldum ve kendimi sucluyorum benim yuzumden mi diye biliyorum anlattıklarım sacma ama inanın uzgunum keşke benimle arkadaşlık kurmasaydı o zaman boyle mutsuz olmazdı, sizce benim mi nazarım değiyor? bi tarafım da Ahu sacmalıyorsun diyor , belki de negatif enerji olarak mı geri dondu Arkadaşıma bilemiyorum..