Merhabalar..
Geceden beri canım sıkkın esim yuzunden Kızımın doğum gunune 20 gun kaldı bende o gun pasta alalım dedim niye illa o gun dedi bende doğum gunu ya ondan dedim 2.yaşına girecek gecen senede sadece bi pasta ile kv ile kaynım gelmişti kendi annemler gelmemişti virus daha yeni cıkmıştı o zaman korkmuşlardı her neyse işte gece bana niye ozeniyorsun oyle seylere dedi bende ne ozenecem sadece pasta al dedim o kadar herkes nasıl kutluyor bilmiyor musun dedim sen oyle şeylere bakıyorsun ozeniyorsun telefonu elinden alacam bi gun dedi cok sinirlendim ne diyorsun sen ya dedim herkes oyle yapıyor ben senden cok şey bile istemiyorum manasında soylemiştim oysa ki kalbimi cok kırdı surekli bi hayal kırıklığı yaşıyorum zaten oyle cok gosterişli şeyleri sevmem sadece bi pasta ile oyle kutlayalım diye duşunmuştum ama istemem pastasını canımı cok sıktı boyle hani eski kafalı adamlar olur ya heh işte ondan herşeye karşı bıktım. Giyimime karışır (illa her eş karışır ) ama bizimki fazla ten corap giymemi istemez bi yere giderken yelek giymemi ister sıkıldım artık bunlardan. Zaten gezme felan bilmez virusten oncede aynıydı oyle kutlamalar yıldonumu vs hic hic bilmez oyle şeylere ne gerek varmış hediye felan dediğim zaman senin baban annene alıyor mu diye ornek veriyor bana surekli boyle bunaldım iyice zaten kufur ve hakaretlerini saymıyorum bile gerci artık pek yapmıyor cunku bu yaz beni delirtti cok kufurler etti kıskanclığım yuzunden bende annemle babamı cağırdım o zamandır beri etmiyor. Hatta dun kizimin bi hareketi cok hoşumuza gitti. Bende dedim kimsenin yanında soyleme bak nazar değer dedim cunku ağzında hic laf durmaz kızımda kucukken nazardan dolayı cok cektik cok hastanelere gittik anneme soylerim bi dedi bende anneme soyleme o herkese soyluyor dedim diye bana bi basladi tamam ben gevezeyim annem geveze bizim agzimizda laf durmaz dedi bende seslenmedim kustu uyudu ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilemiyorum bazen cok iyiyken bazen dunyanın en kotu insanı olabiliyor derdimi dokmek istedim oyle sizinde fikirlerinize ihtiyacım var