Şiddeti hicbir şey haklı kılmaz bana gore. Ama bazen ben de kendime hakim olamıyorum. Şimdi size gecen hafta yaşadıklarımızı ondan sonra da ben nasıl biriyim, eşim nasıl biri bunları anlatacağım.
Eşim, kız kardeşlerinin evlenmeden once bana ara ara laf sokmaya calışmaları abilerine saygı duymamaları nedeniyle aslında daha cok benim ısrarlarımla, kardeşleri ile konusmuyor. Yani aramasalar aramaz arasalar yuz vermez. Ben cıldırıyorum onlar konu olduğunda cunku abilerini abi olarak gormedikleri icin beni de yenge gibi gormuyorlar ve ne olmuş yani bize de gorumcelerimiz laf sokuyor biz de soksak ne olur diye acıkca konusuyorlar.
Kandil gunu kız kardeşi mesaj attı. Herkese atılan kandil mesajlarından ve saat sabahın 9uydu. Eşimle daha kalkmadan tartıştık sinirimi ondan cıkardım. Kardesine cevap bile vermedi ama huzurum bozulduğu icin ona vurdum tokat attım defalarca. Sesini cıkarmadı. Bana borek al dedim kalktı bana borek aldı bir de sevdiğim icecek var ondan almış bir şeyler almış geldi kahvaltı yaptık. Sonra aldıklarnı yerleştirirken iceceğimi gostererek şakayla karışık al iceceğini de aldım zıkkımlan dedi. Bu dediği zoruma gitti aldığı icecekleri yere atıp kırdım. Odama gittim.
Peşimden geldi beni yataktan kaldırdı ve bana tokat attı mutfağa goturdu sil bunları dedi bacağıma tekme attı ve bacağım 1 haftadır ağrıyor. Boşanacağımı soyledim o gunden sonra pişman oldu hem de cok butun işleri yemekleri o yaptı.
Eşime boyle davranma sebebim eşim pasif biri ve ailesine yakın olduğunda onun fikirlerini deuiştirme ihtimalleri yuksek. Mesela benim memleketime gideceğiz gorevimiz bitince. Ailesi 3 kuruş parasına goz dikiyor annesi surekli seni okuttum diye yuzune vuruyor ben hickimsenin ailesinden boyle bir şey duymadım. Yani durumları olmalarına rağmen utanmasalar paramızı almaya kalkacaklar ki zaten her ay bana yollayın ben sizin icin biriktiririm demisti eşime de boyle demis sonra paralar kayboldu demis. Bunlar asla olmayacak eşim soyledi ailesine.
Eşim ne istesem 2 3 ısrar etsem alır taksit yapar yine alır benim maaşım karışmaz altınlarımla araba aldık ustume yaptı ailesi yapma demesine rağmen.
Cok agresifim korkuyorum 1 gun ailen demesem sanki onlara gidecek. Aksama kadar ailen annen kardeslerin diye başının etini yiyorum onun. Annen evime gelmeyecek dedim tamam dedi koye onların yanına gelmem dedim tamam dedi haftada bir ailesi ile konusuyor bana batıyor niye boyle neden neden neden.... Eşime guvenemiyorum.
Sinirlendiğinde başka odaya gidiyor peşine gidiyorum daha da sinirleniyor. Bunlar bana vurmasını haklı kılar mı? Yaptığını unutamıyorum boşanmak istiyorum. Eşi daha once boyle bir şey yapıp gercekten pişman olan var mı yoksa bu surecek mi.. Eleştirmeyin beni diyemem ben bile eleştirirken ama babamdan bu konulardan cok cektik parasını yedirdi babaannemlere biz mağdur kaldık. Ailesini hep bize tercih etti en sonunda da cok ağır bir şekilde vefat etti. Bu da beni etkiliyor... Ne yapmalıyım boşanmalı mıyım yardım edin. Anneme anlatsam anında beni alırlar eşimden.. Kimseye anlatamıyorum