Herkese merhaba. Oncelikle evliyim,cocukluyum ve mutluyum da esasında fakat icimde yaşadıklarımı kimseyle paylaşamıyorum. Eşimden once kısa bir donem flort ettiğim biri oldu ve icimde oyle bir yer etti ki,aradan on yıl gecmesine rağmen kendisi mutlaka bir şekilde aklıma duşuyor. Onunla gittiğimiz filme denk geliyorum mesela veya gezdiğimiz bir yer olsun direk onu getiriyor aklıma ve gorduğum ruyalar yok mu...Cok sık sebepsiz yere ruyamda goruyorum onu ve etkisinden kurtulamıyorum,her seferinde benimle karşılaşmak istemiyor,kacıyor benden. Lisedeyken tesadufi bir şekilde tanıştık, farklı okullardaydık,tamamen farklı bir cevredeniz. Yaklaşık bir ay kadar goruştuk ama hayatımın en kotu zamanlarında bir ışık olup beni nasıl da mutlu etmişti...Benim ondan etkilendigim kadar benden etkilenmemiş olacak ki bir gun bir mesajla artık benimle sevgili olmak istemediğini soyledi,ben de neden diye sormadım.Sonrasında bir kac defa sosyal medyadan yazdı ama gururumdan cevap vermedim fakat stalk yapmayı da hic bir zaman bırakmadım. Cok kısa bir sure sonra da eşimle tanıştım, ilişkimizi gozune soktum sonra da sildim sosyal medya hesaplarımdan.Yine de bakıyorum hala neler yaptığına dediğim gibi. Benden cok kısa bir sure sonra bir kızla sevgili oldu belki de onun icin bıraktı beni,onun icin hayalindeki okulu değiştirdi ve bir kac yıl once de evlendiler. Acaba diyorum beni gorse hatırlar mı,adımı bile unutmuştur ne acı,ben onunla ilgili her bir detayı hala aklımda tutuyorken...