Merhaba arkadaşlar boşanmak istiyorum eşim denecek adama tahamulum kalmadı o da boşanmak istiyor ama iki cocuğum var biri 3 yaşında diğeriyse henuz 3 aylık ailem yardımcı olsaydı bu kadar sorun olmazdı ama babam denecek adam otur oturdugun yerde cocuklarına bak diyor bu sozlerinden sonra sildim onu nefret ediyorum ondan bu yaşıma kadar bir kere bile arkamda durmadı ben cocuklarımı hep kendimden daha cok dusunurum bzn diyorum ben anneysem benim ailem ne peki beni zere kadar dusunmuyorlar. Konuma doneyim mor catıya email attım yardımcı olacaklarını soylediler bugun arayacaklarmis detaylı konuşmak icin benim eğitim durumum ilkoğretim ve bir işe girsem asgari ucret alacam biraz birikmisim var biraz para birazda altın toplam 20bin eder oğlum 3yasinda krese verebilirim ama kızım cok kucuk nasıl yapacam araştırdım evde urun paketleme isi varmış aylık 2binliraya kadar geliri varmış doğru mu acaba boyle calışan varmı veya başka evde iş imkanları varmı varsa soylermisiniz mahkemede nafakada talep edecem eşim aylık 6 bin TL kazanıyor her iki cocuğum işin 1000 tl nafaka istesem verirler mi tek korkum cocuklarima bakamamak ama evliliğim yuruyecek gibi değil eşim bakamiyacaksan cocukları bana bırak git diyor ama asla yapamam cocuklarimdan bi gun bile ayrı kalamam bana sozlerinzle guc verir misiniz cok ihtiyacım var.