Selam hanımlar
Oncelikle kadınlar gununuz kutlu olsun.

Aklıma takılan bir mevzu var. Daha once de bununla ilgili konu acmıştım burada. Fakat şimdi beklemediğim gelişmeler oldu.
Gecen yaz bizim yazlığın orada biriyle tanışmıştım. Fakat İstanbula doneceğim icin sadece iki gun goruşebildik arkadaşca. O da o şehirde asker olarak gorev yapıyormuş ama normalde ailesi İstanbulda yaşıyor. Bunu duyunca uzuldum tabi. Hem uzağız hem mesleği falan sevgili olmamız cok zordu bu şartlarda. Zaten bana ilgisi var mı yok mu onu da anlamamıştım.
İstanbula dondukten sonra ara ara mesajlaşmalarımız oldu. Bundan tam iki ay sonra yazlığa dondum. (Ailemle birlikte) Sırf onla goruşebilmek icin gittim, yoksa kış gunu ne işim var orada.

Ordayken benle surekli buluşmak istedi, habire mesaj atıyordu. İlgi alaka tavan yapmıştı resmen. Hatta bir sonraki sene yaz icin şuraya buraya gideriz diye plan yapıyordu. Ben iyice bağlandım cocuğa tabi.

Not: Bu bilgiyi de eklemem gerekecek sanırım. Biz sevgili olmadık. Yani adı konmuş birşey olmadı aramızda. Sadece birkac gun yoğun ilgi gosterdi. Tensel bir yakınlaşma da olmadı ayrıca. Konu yanlış anlaşılmış sanırım.