Mrb.lar farklı bir konuyla bu sefer karşınıza cıkmak istedim ama paylaşmak istedim tabi daha cok burada en azından hic tanımadığın kişilerden yazılan yorumlar da insana terapi gibi gelebilir.
Şoyle ki; ben evliyim 4 senedir eşim ben memuruz ise gidip geliyoruz neyse şu an hayatımız boyle.
Ama benim hayatımda resmen bir devir kapandı bir devir acıldı hayatım ikiye bolundu resmen
Ben 15 yaşında babamı kaybettim 34 yaşında da annemi eşimle o zamanlarda goruşuyorduk annem de bilirdi ama bir ayrıl bir barış duzensiz bir ilişkiydi ve hic sanmazdim evlenecegimizi neyse annem.vefat etmeden evvel ailesi falan yemeğe gelmişlerdi ama o yaz aramızda resmi birşey olmamıştı ama aileler tanışmıştı
Neyse Ben yine hic evlenicemi sanmiyordum eşimle annem hatta bana demişti hic unutmam sen onunla evlenicen bak demişti dersin demişti bana ben tabi hic inanmamistim yani boyle.bir kus bir barışık bir ilişkiydi
Neyse annem vefat etti şimdiki eşimde oğrenince ayni gun 8 saatlik yolu 5 saatte gelerek son gaz yanımda olmuştu sonra da evlendik iste eşim seni istemeye gelelim falan dedi neyse oldu annenim gorememesine cok uzulmuştum ama annemin sozu hep aklımda halen daha o soylemişti bana evlenicen bak onunla demisti dersin diye
Yani hayatım annemle olan evimdeki yaşantım ve evlendikten sorması diye ikiye bolundu resmen iki devre ayrıldı
Eskiden annemle dizileri izlerdik falan hele yaprak dokumu dizisi var ya onu kim bilir kac kez baştan gecip izledim hala youtube de acar acar izlerim oyle seviyorum ki o diziyi hatta o koşk ılıca koşku eşimle oraya bilr gittik kapısının onun de gezdik dolandık foto cekildik durduk beylerbeyi cok guzel hala bayılarak izlerim o ev bahce cok guzel
Eskiden annemle izlerdik ali rizaya bakıcaz ali rizaya derdi annem ablam kanal değiştirince neyse annemle olan o gunler mi yoksa annemle birlikte izlemem mi O dizi yi 100.kere izlesem bile bilmiyorum ıcimden o diziyi izlemek istiyorum
Kendi kendime diyorum ki o zamanda o gunku şeyleri izledim şimdi 2021 de yaşıyoruz neden bulunduğum cağdaki şeyleri izlemiyorum o gunlerde o gunun gerektirdiği şeyleri yaptim simdi niye surekli surekli geriye gidiyorum bilemiyorum
Gecmişe ozlem mi yoksa annemle gecirdiğim o guzel zamanlar mi
O zamanlarım icindeyken sıkılırdık bunalırdık şimdi evimiz kendi duzenimiz oldu iş hayatı yaşanan şeyler iş yerindeki alengirli şeyler kotu insanlar vs vs beni bu bulunduğum cağdan mi soğuttu bu ani yaşamalıyım bu anda olmaliyim ama surekli gecmişe ozlem duyuyorum o dizi hele yaprak dokumu aynı şey sabaha kadar oynasa bakarım oyle bir dizi
Yada bilincaltımda o diziyle birselesen annemle gecirdiğim vakitler cok ozluyorum gecmişimi annemi huzuru
Nedendir bu kadar gecmişte yasamak