Merhabalar bayanlar...
Benim sorunum kayınvalimle.Eşimle 2 senedir tanışıyoruz ve evlenmeye karar verdik.Kendisiyle hicbir sorunumuz olmadı ve iyi anlaşıyoruz.Ben calışıyorum ve kendi aileminde maddi durumu iyi.Nişandan itibaren kendi ailemi karıştırmadım mudahil bile olmadılar hic altın v.s mevzusunu soylemedik ki kendileride sormadı bile herşeyi ikimiz yaptık eşimle kimse karışmadı. Eşime ben şu kadar bilezik istiyorum dedim nişandan once ve kabul etti. onunda duğununu ve altınını ailesi yapacaktı. Pandemiden dolayı bi kac ay once sadece nikah yaptık yaza duğunumuz var.kısa zaman kalmışken altın durumunu sordum kayinvalidemlere gittiğimde.Anne ne zaman yapmayı duşunuyorsun ben bunu soylemiştim gelmişken bakalım dedim cunku kimsenin sesi cıktığı yok bu konuda.Ben boyle soyleyince kapıları kapattı.Icerdede ailem var .Aman kızım babanlar duymasın boyle şeyleri diye.benim haberim yoktu senin istediğinden dedi.Bende o beni ilgilendirmez oğlun tamam dedi herşeye siz bana sormadınız ki hic dedim oğlunu cagirdim birşey diyemedi.sen benim haberim yok diyorsun kendi aranızda halledin o zaman dedim.konuyu kapattım uzatmadım. Bir kac gun sonra mesaj attım yine konuyla ilgili cevap vermedi ki kendisi ne takacagina dair hic bir şey soylemedi hala da demiyor neyse sustum yine Konuşmadım 1 hafta kendisi aradı benim oğlum yanlış anlamıştır tamam dememiştir aslında diye... şaka gibi kendisi baştan itibaren surekli arar sorar mudahil olur gerekirse sacma mevzular olsun gunde 2 defa arar bu mevzuda aramadı birde bana alındı bunu soyledim diye lafımı esirgeyen bir insan değilim bende herşeyi soyledim. Mesele altın mevzusu değil bayanlar inanın ihtiyacı olan biri değilim ama insan yerine koyup birşey sormaması kendi ben bilirimci tavırları ustten konuşmaları beni inatlasmaya itti geride donmedim sozumden

Yorumu size bırakıyorum, şimdiden teşekkur ederim