Merhaba Arkadaşlar

Zaman zaman boyle hazırlamış olduğum kanal konseptlerini ucretsiz olarak dağıtıyorum gecen haftalarda da bir moda guzellik kanalı icin yapmıştım şimdi de bir oyun kanalı icin yapacağım.

Olay kısaca şu benim şahsen oluşturmuş olduğum bir gameplay kanalı kurumsalı var ve bunu bir arkadaşımıza ucretsiz olarak vereceğim.

Yukarıda logosunu gorduğunuz The Fever Player yani turkce olarak Ateş Oyuncu adında bir logo ve bu logo icin birde intro oluşturdum. Logonun orjinal cizimi ile birlikte 1080p Full hd olarak introsunuda ben vereceğim..

Normalde ilk mesajı atana verirdim ama daha once birkac arkadaşımız cekiliş yap bari demişti o yuzden fazlada uzatmadan hemen katılmak isteyen ilk 10 arkadaşımız arasında ufak bir online cekiliş yapıp kazanana logo ve introsunu vereceğim..

Eğer gece 2'ye kadar 10 kişi katılmasa katılmış kac kişi ise onlar arasında ufak bir cekiliş yapacağım bilginize..

İlk Kazanan @1419oguzhan bana ulaşmadığı icin cekiliş yeniden yapılmıştır. Yeni kazanan @velixyz bana pm den ulaşabilir.