Merhaba hanımlar. Şimdi size bir durumu paylaşmak istiyorum. Onceden epey yakın olduğum lakin sonradan uzaklaştığım birr arkadaşım var. Şoyle oldu zor donenler gecirdim bu kişi niyeyse ben zor zamanlar gecirirken bana cephe aldı. Moralim bozukken habire laf sokmalar, kendi iyi olduğu yonlerle ezmeye calışmalar. Olayları anlatabilirim soran olursa.. Şimdi iş yerinde samimi olduğu kişi izne ayrıldı. Onceden benle arası iyiydi ama olaylardan sonra tabi uzaklaştık.. Şimdi tekrar bir barışır gibi olduk ama hal ve hareketleri yine şoyle

-Benimle alay etmeye varan laflar. İşte cok kilo almışsın. Gıdın var vs ki ben hic bu konuları acmam.
-Bir şey gostersem hoşuma giden sana yakışmaz ki.. Ya da şunu yaptırmayı duşunuyorum desem iyi olmaz.
-Biriyle konuşurken ki cumlelerime boyle alaycı guluyor.. Hani gulerdik ya ergenlikte fln..
-Sonra bir yerde hamile kilolu bir bayan gorduk senin gelecekteki halin diyor yani olabilir ne alaka anlamadım neyin tribine girdiyse.
-Bi de beni kullanmaya calışıyor gibime geliyor. Boyle eskiden cok yapardı kendisi musait olmayabilir, ben sorun etmem ama ben onun ilgi beklentisine cevap vermek zorundayım gibi davranıyor. Hayir obur kız varken yuzume bakmıyorsun, eminim yine bakmaz o olsa. Şimdi ne olduysa?
Sizce bunlar normal mi? Eğer oyleyse hic gerek yok kasmaya yoksaa dediğim gibi bir cekememezlik var mı?