Merhaba arkadaşlar, benim derdim erkek arkadaşımla tecrubeli, iyi bir evlilik yapmış veya evlilik yolunda olan arkadaşlar cevap verirse cok sevinirim. Erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz, şimdiye kadar sayamadığım kadar ayrıl barış oldu, hepsinde de maalesef ki haklı yada haksız ben adım attım.

Erkek arkadaşım huy itibarıyla gururlu birisi, adım atmayı sevmiyor, normal zamanda dunya iyisi, isteklerimi ben mutlu olayım diye hemen yapmaya calışan, eli acık, duşunceli, kibar bir insan. Gel gelelim bunların hepsini ben neşeliyken, keyfim yerindeyken yaptığını farkettim. Yani şoyle ki ben mutsuzsam, huzursuzsam bir konuya uzuluyorsam hemen onunda modu duşuyor onun cok ağır stresli bir işi var ben hep sabır gosteriyorum, alttan alıyorum, sinirli olduğunda işinden dolayı boyle diyebiliyorum ama benim ona naz yapmama asla izin vermiyor istiyorum ki bende bi konuda bişeye uzulduğumde ondan cıksa da, oda bi sıkıntısı var herhalde ondan yaptı desin. Ama yapmıyor hemen oda kendini cekiyor

Kişisel temizliğine de dikkat gostermiyor. Bunu da yine işinden oturu yaşadığı bunalıma bağlıyorum ama insan gene de kendine ne olursa olsun dikkat etmez mi? Tırnaklarını kesmiyor kolay kolay kadın gibi uzuyor ama temiz elleri ici kirli değil. Duş cok almıyor ve dişleri ozellikle beni bitiren dişlerini nadir fırcalıyor. Bugun goruntulu konuşalım diye sozleştik iki saat gecti ben kendime bakım yaptım, sac, makyaj, temizlik ama ona bi baktım hic bişeyine dikkat etmemiş, aniden arasam neyse, sozleşmişiz kendine dikkat etmesi gerekmez miydi ya ;(

Kendisinden evlilik teklifi de aldım guzel bir şeklide de etti, ozel gunleri de asla unutmaz mutlaka hoş suprizler yapar. Dış gorunuşunden cok etkilenmiyorum, iyi bir insan diye karakterine hayran kalıp başladım, kendisi 170 cm boylarında cok da zayıf birisi. (Ben 169 cm-67 kg) Birde giyim kuşam temizlik hususlarına dikkat gostermediği icin bu aralar hepten soğudum artık!

Ayrıl barış olayı cok olduğu icinde cok yıpranmış bir ilişkimiz var, bende sinirlerime hakim olamama ozelliği var ve ailesine kufur ettim son kavgada kendimi cok cok zor affettirdim. İleride ev işi hususlarında bana yardımcı olacağını bildiğim bi insan bu benim icin onemli bir kriter ve hayat goruşu olarak da birbirimizin kopyasıyız kulturlu de bir insan. Her zaman kendisinden yeni şeyler oğreniyorum bu beni cok mutlu ediyor. Beni ceken ozellikler bunlardı gel gelelim dediğim şeyler halolacak şeyler midir yoksa sakın evlenme başın yanar mı dıyorsunuz?

Aileler tanışsın istedi fakat ben evlilikten korktuğum ve saydığım olumsuzluklar yuzunden erteledim o gunden sonra daha da saldı gibi acaba yanlış mı anlaşıldım? Annem en azından ailesi gelsin onda bişey yok nasıl insanlar gorelim onca emeğiniz var dedi sizler ne duşunursunuz uzun oldu kusura bakmayın