Oncellikle merhaba . Uzun olmaması icin gayret gostereceğim.
Ben henuz 20 yaşındayım ve ailemin yaşadığı şehirde diş hekimliği okuyorum. Bu yıl pandemiden dolayı evde olduğumuz icin universite sınavına tekrar hazırlanma kararı aldım. Ailemin hayali tıp fakultesi okumamdı ve yaklaşık 7 aydır inanılmaz bir calışma rutini icerisindeyim.
Son 3 aydır hayatımda biri var. Ona karşı cok ozel şeyler hissediyorum. Kendisi asker ve cok uzun sure zarflarında burada olmuyor fakat surekli telefon ile goruşuyoruz. Bana surekli evlenmek istediğini ne zaman kabul edersem ailesiyle geleceklerini soyluyor. Hayatını değiştirdiğimi bana ne kadar cok aşık olduğunu soyleyip duruyor. Gecenlerde bu durumu annem oğrendi ve aşırı tepki gosterdi. Vizyonsuzsun, universite mezunu olmayan biriyle nasıl ciddi duşunebilirsin hemde daha yolun başındasın gibi şeyler soyledi. Haklı olduğunu biliyorum aslında ama onun yanındayken inanılmaz mutlu, huzurlu hissediyorum kendimi. Evin tek cocuğu olduğum icin ailem ekstra ozen gosteriyor ve bende onları uzmemek icin elimden geleni yapıyorum fakat bu sefer durum cok farklı. İlk defa onunlayken yaşadığımı hissediyorum sanki ben. Ayrıca aile yapılarımız cok farklı. Bu benim icin hic sorun değil fakat ailem icin cok buyuk bir problem. Benim annem de babam da doktor fakat o ciftci bir ailenin oğlu. Annem bu durumu da dile getirip duruyor. Şimdi bir secim yapmam gerekiyor ve inanılmaz sıkıntı icerisindeyim. Ya ailemi, onların benim icin planladıkları yolu sececeğim yada annemi karşıma alıp yaşadığım bu ilişkiye, bu hislere sahip cıkacağım. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Kırıcı olmazsanız cok sevinirim. Şimdiden guzel fikirleriniz icin teşekkur ederim, sevgiler.

Kucuk bir duzenleme: Oncellikle ne kadar yanlış duşunduğumu fark ettim. Sizlere cok teşekkur ederim. Belkide cok bunaldığım icin bir hata yapacaktım. Şimdi annemden ozur dileyip derslerime konsantre olacağım. Cok sağolun