Merhaba, herkese iyi geceler
Erkek arkadaşım bipolar rahatsızlığa sahip. ozellikle bu karantina doneminde depresyon donemlerini cok yoğun bir şekilde yaşıyor. İlişkimizin başlarında bana bu rahatsızlığından bahsetmişti ancak o an cok fazla bilgi sahibi olmadığım icin yada ilişkimizi de bu denli etkileyebileceğini duşunmemiştim. Şimdi şimdi farkediyorum durumun ciddiyetini.Bu sebepten oturu ilki şubat ayında olmak uzere 3 kere ayrılık yaşadık ama ucunde de en fazla 2 hafta kadar surmuştur. İlk ayrılığımızda ben hastalığınında etken olacağını duşunmedim. ama her ayrılıkta cumlesi genelde sen daha iyilerine layıksın benden iyi bir eş yada sevgili olmaz şeklinde oluyor.
Şuan son 1 aydır ikidir ayrılalım goruşmeyelim cumlelerine donuyor.1 ay once olduğunda da sonradan yine kendisi dondu beni uzduğu icinde cok ozur dileyip, .ok bunaldığını ve ilişkinin ona o donemde cok ağır geldiğini sorumluluğunu kaldıramadığını o sebeple bu şekilde davrandığını soyledi. Benim yanımdayken yada benimleyken tum dert tasalarından kurtulduğunu herşeyi unuttuğunu soyluyor. Ancak en son bugun yine aynı olayı yaşadık, zaten artık o donemlere girdiğini anlayabiliyorum.
Bende biraz usteledim aslında biraz olsunda beni duşunmesi gerektiğini vs soyledim. Ben boyle diyince de yine "sen daha iyilerine layıksın benden eş yada sevgili olmaz lutfen goruşmeyelim artık " dedi. Bu donemde onemli bir karar vermek bende istemiyorum, karar verilmesi gereken mantıklı bir donem değil. Cunku normalde bu adam surekli boyle değil. En azından bu konuda karantina sonrasıda yine hep boyle mi olacak yada olursa psikolojik anlamda bir destek almak isteyecek mi yapacak mı gormem lazım. Eğer tedavi konusunda birşeyler yapmazsa zaten bu şekilde ilerleyebilme şansımız olmayacak cunku surekli ayrıl barış bir ilişki olmaz.
Cevrenizde bu rahatsızlığa sahip birileri var mı? sevgilisi bu rahatsızlığa sahip yada kendisi bu rahatsızlığa sahip kişilerin yardımına ihtiyacım var.