Şoklardayım hanımlar,

Anlatıp sormak istiyorum sizlere cunku ben anlam veremedim ve galiba anlamda hic veremeyeceğim. Daha once nişanlımla ayrılma durumlarımızı anlatmıştım. Ona gore benim borclarımı ondan saklamam dolayısıyla bana guvenmediğini soyledi, ben aylarca cabaladım ve yaklaşık 3 hafta once tamamiyle bitti. Daha cok detayları var ama son kısmı kısaca belirtmek istedim. Aileminde desteğiyle bu surecte borcum bitti ve borcum bittiği an hala guvenmediğini soyleyerek bitirmişti. Benim cabaladığım sure yaklaşık 3-4 ay kadardır ve bu surede ailemle de kendisi bir kez goruştu, benim ona ilişkimiz esnasında ihtiyacı olması sebebiyle benim ona verdiğim bir miktar para vardı ama ben aileme soylememiştim (mantığıma gore ev aile kuracağız ve aramızdaki ozel bir durum dile getirmek soylemek mantıklı gelmemişti) ancak ailemle goruşmesi sırasında bunları hep anlatmış bana aslında guvendiğini soyleyerek. Burası da ayrı bir durum bir insana hem guvenip hem nasıl guvenilmiyorsa artık. Yani ozetle ailem bu mevzuyu ondan oğrendi. Biz ayrıldıktan sonra onun evinden ceyizim, benim aldığım eşyalar gidip alındı. Bu sırada onun bahsettiği bu parada istenmiş, nişanda takılan takılarda iade edilmiş. Bende yuzukleri vs herşeyi vermiştim. O da bu benim verdiğim paranın bir kısmını vermiş ve kalanı sonradan bilgi verilmesini ve vereceğini soylemiş, aynı zamanda onun arabasında olan bana ait bir kac şey vardı onlarıda sonradan gondereceğini soylemiş ve konu kapanmış.

Bugun ise ailem onunla iletişime gecmiş bu kalan miktar ve gondereceği şeyleri hatırlatmak soylemek icin. Ama bir anda parlayıp guya bana gecmişte bir suru para gonderdiğini ekran goruntusu atarak iddia etmiş ve boyle hesaplara gireceksek sizin bana gondermeniz lazım gibi sacma sapan cumleler kurmuş. (boyle bir şey kesinlikle yok, bundan aşırı eminim). Boyle olacaksa saygımı koruyamayacağım falan filan demiş. Ancak o iddia ettiği ekran goruntusunu de hemen silmiş sonrası ben dahil hepimizi engellemiş her yerden.

Ben acıkcası ailemin keşke hic bir şekilde iletişime gecmemiş hic birşey artık istememiş olmalarını isterdim tekrar boyle bir sacma şeyler yaşamaktansa ama olmuş bir kere artık.

Boyle yalanlar neden ? Bu cirkinlik niye artık ?

Not: Ayrıca belirtmek istiyorum ki benim bu adamla barışma, geri donme, evlenme vb. isteğim kesinlikle yok. Bazı yorumlarda bunun uzerinde durulmuş ama şuanki mevzum tamamiyle farklı. Evet bu adamın yaptıkları yanlış, olmayacak şeyi hemde ben haklıyken oldurmaya calışmak icin gereksiz fazla caba vermiş olmamda doğru değildi. Ancak bu gecmişte kaldı ve bitti. Şuanki sorum sadece ayrılık sonrası yapılan bu cirkinlik sebebi nedir ve kime neyin ispatının cabası. Tahminimde muhtemelen bu ayrılıkta sıfır hatalı olduğunu ispat etme cabası gibi geldi ama yine de cok kucuk hesaplar bunlar.

Ben onun yerinde olsaydım (ki zaten onun bana aldığı tek bir copu dahi gonderdim hic bir şeyini asla bırakmadım) bir sonraki iletişime ihtiyac duyulmayacak şekilde herşeyi temizlerdim.