Merhaba,nişanlıyım duğune yaklaştıkca bende bir panik ataklık evlenmekten korkma hali başladı,hep var dı da artık cok ust seviyede annem hep derdi zaten sen nasıl evlencen cok korkaksın diye.Ruyalarıma giriyor gelinlikle goruyorum kendimi ve cok mutsuz uyanıyorum.Bu durumları yaşayan oldu mu ,ozellikle nişanlımın her hareketi bana batmaya başladı kendimi de onu da yiyip bitiriyprum,dun akşam tamam icin rahat edecekse bitirelim dedi ama ona da cesaretim yok,karar veremiyorum sıkıştım kaldım kacıp gitmek istiyorum

Keşke diyorum sevgili kalsaydık hep hic ciddiyete dokmeseydik evlilik bana gore değilama annem cok ısrar etti murevetini goreyim diye.Nişanlım cok anlayışlıdır ailesi de oyle desteklerler beni herkonuda karışmazlar,fazlasıyla comert,calışkan ve merhametli ozellikle cocuklara ve kadınlara karşı zaafı var ,yanlış anlamayın yani koruma ic gudusu.Mesela gecen yağmurda durakta 13 yaşlarında bi cocuk vardı bizde karşıda arabada sipariş bekliyorduk,minibusler dolu geliyor almadı cocugu hicbiri bi baktım donerken cocugu arabaya aldı evine bıraktı hic tanımıyor kızdım pandemi var napıyorsun diyecok tartıştık,yine yakın zamanda kendi teyzesinin kocasına kafayı taktı teyzesini dovuyor diye kıyamet koptu tartıştık polise gidin başına iş alacaksın diyorum,gecen hafta da bir aile ortamında bulunduk benım dayım biraz konusmasını bilmez,işte kadınları başımıza cıkardılar şımarttılar evde oturacaklar falan tarzı konuştu orda hemen anladım nişanlım kızardı bozardı ve tabiki dayımla atıştı yanlış konusuyorsun dayı falan diye cok moralim bozuldu bi dunya kavga ettik.Diyor beni boyle kişilerle muhattap etmeyin ama hayat bu hep duzgun insanlarla karşılaşamayız diyorum.Ve hep bı tarz olaylarda nişanlımı buluyor Şaka gibi,karışma kimseye diyorum biliyorum iyi niyetli ama bu konuda tartışıyoruz surekli Ve bu hareketleri batmaya başladı bana,Biraz kendini torpuledi ama her gun ayrılık konusunu acıyorum o da bıktı pireyi deve yapıyorum kimseye de anlatamıyorum derdimi ,diyorum acaba evlilikten mi korkuyorsun yoksa karşındaki kişiyle mi istemiyorsun evlenmek ,başka evliliğe giden ciddi ilişkim olmamıştı sevgililk donemi cok guzeldi keşke hep oyle kalsaydı,annem de dalga geciyor sen takıntılısın diye bir akıl fikir verin napıcam ben