Merhaba arkadaşlar

Bazı fikirlerim var ve bunlar beni baya uğraştıracak. Ama oncesinde merak ettiğim bazı şeyler var.

Ne yapacağımdan bahsediyim. Evde mini bi studyo kurucam. Aklımda bazı fikirler var. Bi kacı tamamen ozgun, bazıları da benzer konseptlerden alıntı.

Kanallardan birisi vlogum olacak, gezmeyi seven birisiyim. Kendime ait bi gezme tarzım var, gezerken videolarımı cekicem. Mesela haftada bir yada iki haftada bir farklı burger king e gidicem (bu tamamen ornek). Yolculuğum gidişim, gittiğim yerdeki masalar sandalyeler zart zurt kendimce anlatıcam.
Diğer bi kanal challenge kanalı olacak bi kac arkadaşımla beraber oyunlar oynıycaz v.s.

Neyse cok fazla icerik sormadan asıl gelmek istediğim konuya geliyim. Dediğim gibi 4-5 tane kanal acıp hepsine haftada bir video hazırlıycam. Kanalların hepsi kamera karşısında konuşma şeklinde olacak slayt v.s. değil.

Aklımdaki soru şu bazı arkadaşlar kanal istatistikleri paylaşıyo, bgbg'i 0,40-0,50-0,60 v.s. civarlarında oluyo. Ben bu şekilde 4-5 kanal calışıp, hepsi birbirinden farklı ve tamamen ozgun olunca benim bgbg'm ne seviyede olur tahmini

0,40-0,60 v.s. icin o kadar uğraşmak istemiyorum.

Hem uğraş hem de studyo kurulumu icin para harcıycam. 100k video izlendikten sonra 40-50 lira kazanmak işime gelmiyo acıkcası.

Beni bu konuda yonlendirip tavsiyelerinizi sunarsanız cok sevinirim. Belki de youtube u gozumde buyutmuşumdur fikrim yok ama lutfen yol gosterin.

Ek : Adobe Premier (iyi) Photoshop (iyi) After Effect (biraz) gibi programları kullanabiliyorum. Daha once kısa film cekmişliğim falan da var.