Kizlar konularimdan biliyor olabilirsiniz, alkolik bir babam var. Son durumu kisaca yazayim cunku dayanamiyorum artik. Sadece alkolu dusunuyor, banyoda bile sakli gizli iciyor (ben ailemle yasamiyorum), annem yillardir cekti bu insani. Simdi bir de soyle bir sey farkettim yillardir yapti aslinda bunu, etrafina diyormus ki benim cocuklarim oyle kotu ki ben o yuzden iciyorum. Ben ve kardeslerim de etraf tarafindan sevilen saygili kabul edilen sessiz cocuklariz. Yani ickisine bizi bahane ediyor kendine sebepler ariyor. Dun icmis yine beni ariyor sacma sapan konusuyor ben de icmissin yine dedim ya gerizekali bu kiz surekli icmissin diyor kizim lutfen sen artik tedavi ol diye beni manipule ediyor. En son oraya gittigim de icki ictigi icin agir bir laf ettim sen yillardir bize ne yaptin ki varsa yoksa ickin dedim, sonra tansiyonu firladi hastanelik oldu. Bir sey olsa benim uzerime kalcak. Biz bu adamla nasil basa cikcaz ? Annem de bir hastalik cikti, buyuk ihtimalle yillardir babamin yasattigi sorunlardan dolayi oldu. Cok uzuluyorum kizlar kendimi harap ettim. Soyle bir seyler dusundum kendimce; babamla arama mesafe koycam (arasa yazsa cevap yazmicam) psikologlar bile alkolik insani yalnizlastirin diyor, farkindalik olusmasi icin. Anneme de yanima gel yalniz kalsin o akli basina gelsin, duzgun cocuklarinin, ailesinin kiymetini bilsin diyorum (tereddutte). Siz boyle bir sey yasadiniz mi, baska neler yapabilirim ? Ben hasta olcam ne onun yuzunu ne sesini duymak istiyorum. Lutfen yardim edin, yorumsuz kalmayin