arkadaşlar youtube'da ozgun calışan piano turca nickli biri var. eleman ozgun calışıyo, piyanoyla turkce klasik şarkılar falan calıp kaydediyo.. ama hicbi teknik becerisi vs.. yok piyano konusunda. kendisi de amator olduğunu iddialı olmadığını falan yazıyo zaten.ama her nedense bu elemanın bu duşuk level'da amator olarak caldığı parcalar acayip derecede tutuluyo youtube'da. 1400'e yakın abonesi var ve sadece 1.5 yıl falan olmuş başlayalı duşunun. Parcaları bi gorseniz gercekten bana hak vericeksiniz, adamın seviye kotu, armoni yok, teknik yok, eğitim yok, sadece bikac basit numara oğrenmiş ve tum parcalarda aynı basit numaraları uygulayarak dikkat cekmeyi başarıyo bi şekilde sanırım. size şu kadarını soyleyim daha iyi anlaşılması icin; mesela sarı gelin ve ayrılık diye iki turkuyu yorumlamış ve aldığı like sayısı ikisinde de 120'yi aşkın! Yani bu işin ehli adamlarda mesela Fazıl Say'da bile bu kadar like zor gorulebilirken bu elemanda like'lar adeta havalarda ucuşuyo.. daha bircok 100 like'ı gecmiş caldığı parca var..normalde like sayısı dislike sayısı ile orantılı olması gerekirken(sanat-muzik eleştireldir) bu arkadaşta dislike sayısı yok denecek kadar az seviyede.. .abone,like kasma falan mı yapıyo, yada tamamen doğal bi durum mu anlayamadım acıkcası.. ben bu konuda fikirlerinizi almak istedim..