Merhaba arkadaşlar sezon finallerinden sonra ozgune giriş yapacağım ama şimdiden twitter facebook vs sosyal hesaplarını almak istiyorum ki sonradan kanal buyurse sıkıntı olmasın. aynı anda siteyide aktif etmek istiyorum onem vereceğim professional bir kanal olacak yani baştan savma başlamak istemiyorum. diziler teker teker sezon finali veriyor yaz tatilinde pek yoğun olmayacağımı duşunuyorum haftada 1-2 video cıkartırım cocuklarda tatilde olacağı icin oyun kanalı acmayı duşunuyorum.

Bu işi amator ruhla yapan kişilerin videoalrımın uzerine taşıyarak daha fazla izlenim alacağımdanda eminim.

Şimdi sizden isteği oyun kanalına gidecek genel bir ad tavsiye etmenizi istiyorum ve ozgun calışan arkadaşların en cok karşılaştıkları sorunları oğrenmek istiyorum.

Eğer benim gibi ozgune başlamak isteyen arkadaşlar varsa onlrla otak bir calışmaada yapabiliriz duruma gore ama yarı yolda bırakacaklar gelmsin cunku bu kanal uzun yıllar gidecek ayrılamk istediğinizde illaki problem cıkacaktır. Bu yuzden ortaklığa pek sıcak bakmıyorum (reelden tanımadıkca) ama yinede duşunen lursa skype uzerinden uzun uzun konuşuruz .)