Herkese selamlar, arkadaşlar lutfen bana bir akıl verin.. Kısaca icinde bulunduğum durumdan bahsedeyim, boşanma surecindeyim kafam cok net başladığım surecte gecmişi duşunmekten ne kadar kacınırsam kacınayım kimi zaman insanlar kimi zaman gozume ilişen bir şey bir hatıra gecmişe goturuyor duşunduruyor hatalarımı bulduruyor aklımı bugunde tutmak istiyorum bugune bu ana gelmek her zaman o kadar kolay olmuyor aklımı meşgul edecek yeni şeylere ihtiyacım var.. Şimdi duşunmekten birileriyle konuşmaktan dert anlatmaktan başım şişmişken hayalini kurmak istediğim şey yepyeni bir şehirde yeni bir sayfa acmak.. Bunu duşunmek istiyorum yalnızca... cok sevdiğim mesleğim sayesinde haziran ayında tayin hakkımla gitmek istiyorum şuan bulunduğum yerden. Rotamın neresi olabileceğine karar vermek icin sizlerden yorum bekliyorum evlenip ayrılmış genc bir kadın olsaydınız hangi şehirde yeniden başlardınız? Fiziki, sosyal, ekonomik, ulaşım gibi kriterler bakımından da duşunurseniz nereye giderdiniz yerimde olsanız?
Ekleme: ailemin olduğu şehre atanacak kadar puanım yok, bir diğer yandan da zaten istemiyorum beni uzaktayken bile olumsuz etkiliyor bakış acıları...