Dert desem dert değil ama insan anlatmak istiyor.
Sabah 08:23'te kv' den gelen telefonla gozlerimi actım.
Eşim telefonu actığında ben boşanmak istiyorum.Ben sizi okuttum emek verdim annenim.Bana aylık belli bir miktar para vereceksin, ben kardeşlerimle yaşarım.Benim kardeşlerim bana her turlu bakar 5 gune kadar evi terk edeceğim dedi.
Boşanmak isteme sebebi kp mevcut evini satıp kv.nin yere goğe sığdıramadığı kardeşinin yanından ev alacaktı.Malum donemdeyiz adam evi satamayınca bu plandan vazgecmiş.Haftalardır bunun icin kavgalılarmış.
Dun akşam kp koye gitsem benimle gelecek misin dedi ve olanlar oldu.Yanımızda ufak caplı bir kavga yaşadılar.
Bunun oncesinde de eşim dayısı ile ilgili bir olayı onaylamadığı icin eşime de bilenmişti.
Kısacası KV dedigi olmayınca insanı camura bulayan biri kim olursa olsun.Oğlu dahi olsa onun sozunden cıkmayacak.kv kardeşine kotu demezse benim eşim diyemez ne haddine.
Kv ile benim iliskime gelince ben kendisini yok sayıyorum.O aslında yok hic olmadı gibi davranıyorum.Beni turlu bahanelerle eşime şikayet ediyor.Akrabalara anlatıyor komşulara anlatıyor ama umursamamaya kendimi yıpratmamaya calışıyorum.Ki bu kendisi ile alakalı actığım ilk konum değil son da olmayacak gibi.
Ek olarak vakti zamanında falcıdan daha kıdemli bir adam kendisine sen oğlunun ekmeğini yiyeceksin vb. şeyler soylemiş.Guya diğer soylediği herşey cıkmış.Geriye bitek oğlunun ekmeğini yemek kalmış.Bana siz bakacaksınız tarzında bir konuşma yapmıştı vaktiyle.
Bugun telefonu kapattıktan sonra eşim cok uzuldu.Bende dedim ki birincisi sen dururken kardeşlerine gitmesi seni yok saymak değil mi madem yok sayıyor sabahın 8 inde seni neden arıyor dedim.Ayrıca evde cok bunaldıysa doğru olan bize gelmesi dedim.
Eşimde aradı dedi ki ayrılman icin sana maddi destekte bulunmam.Sinirle karar veriyorsun cok sıkıldıysan bize gelmen en uygunu dedi.
Eşim boyle der demez.Ben anladım hedera seni doldurmuş.Hederanın anne babasıyla sorunu yok zaten.Ama ben senin annenim.Sana hakkımı helal etmiyorum.Cennet benim ayağımın altındaysa o ayağımı senin icin kaldırmayacağım Sizin evin baskın karakteri hederahelix.Biraz babanı ornek al sende baban gibi ol.Anneni ezdirme.Ben mukemmel bir anne oldum mukemmel bir eş oldum mukemmel bir kv oldum ama kimse benim kıymetimi bilmedi.Bana sadece kardeşlerim değer verdi bu hayatta diye saymış sayıştırmış.
Ben bu kısımları duymamıştım.
Eşim sonradan bahsederken ağzından kacırdı gibi oldu.
Kendisi kp ile mutsuz olduğu icin ayrılmak istiyor.Oğluna verdiği oğut ne kadar akılcı değil mi?
Bugun kendimi hederahelix değil gunah kecisi gibi hissediyorum kısacası.
2 yıllık evliliğim suresince şunu da yapayım kvye kotuluk olsun diye ne duşunecek ne de bişey yapacak vaktim oldu.Ama bu hatun kişisi covidi bile benden bilecek kıvamda.Hoş vaktim olsa bile uşenirim yapmaya.
Boyle manyak bir olay yaşadım yani.Adamın biri yıllar once bir kehanet salladı diye.
Siz olsanız ne yapardınız.
Bir cok kızıyorum.Bir aman boşver bırak oyle sansın oyle bilsin diyorum.
Bir biz boşansak kına yakacak demek ki diyorum.Bir Allah bana sabır ver diyorum.
Kısacası şiştim.
Guncelleme:
hederahelix .!.:

Evet kv hala boşanmadı.
İşimiz sebebiyle telefonlarımızda ses kayıt programları vardı.
Kp hep beraber oturalım konuşalım diye cağırdığında ses kayıtlarını tek tek dinlettim.
Oncesinde bunları bunları demişsin benimle ilgili dediğimde hepsini inkar eden kadın ses kayıtlarını dinleyince koşeye sıkıştı.
Konuşmanın başında sen terbiyesizsin yalancısın derken konuşma sonunda
"Sen benim kızımsın ben seni olmuş kızımın yerine koydum.Ben senden cok ozur diliyorum.Oğlumun mutluluğunu herşeyden onemli." şeklinde cumleler kurdu.
Kısacası kv soylediği yalanlarla herkesin gozunden duştu.
Sonuc olarak hala eşinden ayrılmadı.Bize ya da kardeşlerine de gidemedi.
Ek olarak son ses kaydında bana soyledikleriyle bizim eve gelme ihtimali ortadan kalkmıştı zaten.
Genişletmek icin tıkla...