Merhaba, sizlere danışmak istediğim bir konu var.

Arkadaşımla ben kucuk bir işe girişmek istiyoruz ama emin olamıyoruz. Bize mantıklı geliyor ama dışarıdan bir gozle nasıl duruyor emin olmak icin sizin de fikirlerinize ihtiyacım var.

Buyuk bir şehirde yaşıyorum ve malum pandemi dolayısıyla ormanda yapılan piknikler revacta bu sıra. Yani gectiğimiz yaz oyleydi ve bu yaz da aynısı olur diye tahmin ediyoruz.

İnsanlar piknik yaparken şık bir sofra hazırlamak ve instagrama atmak istiyor haliyle. Şıklıktan kastım da estetik gozuken atıştırmalıklar, şarap tarzı şeyler falan. Arkadaşım ve benim de ilgimiz var boyle şeylere.

Kısacası biz de piknik kutusu hazırlama işi yapmak istiyoruz. Ailemiz beğenmedi bu fikri ama maddi olarak destek olabileceklerini soylediler. Ben de daha ceşit insan bulunması sebebiyle burada sormak istedim siz olsanız alır mıydınız, sizce tutar mıydı? Ornek birkac kutu atacağım nasıl bir şey olduğu konusunda fikir vermesi amacıyla.

Bu arada boyle buyuk paralar kazanır mıyız gibisinden sormuyoruz hatta para kazanmak bile değil amacımız. İkimiz de 19 yaşındayız, sadece ufak da olsa bir iş yapmaya calışmak istiyoruz.