Dikkat Bu Konu Biraz Komiklik Biraz şiddet biraz dram icerir ( Konunun Ozeti Alltan 2. paragrafta )

1) Universite Kazanmak icin universiteye geldim daha rahat ders calışabilmek icin , gaziantepte olsaydım yine calışamayacaktım burda rahatım ve rahat rahat calışabiliyorum bunu değerlendimek istedim, cok super olmasada matematik bilgim var bilinmedik yollar felan bunu videolara dokup konu anlatmak istiyorum , tam ygs zamanı millet harıl harıl ders calışıyo bende onlara bi nebze destek olurum hemide youtubede omurluk kanalım olur.

2) Taek wondocu milli sporcuyum coğu yerde videom vardı kaldırttım 5 senedir yapmıyorum paslandım diyebilirim ama tekrar başlasam fena olmaz antreman videoaları cekebilirim, maclara cıkıp mac videoları cekebilirim.(ama cekmiyorum )

3) Benim Babam Bombacı harbiden gulme valla billa ateşleme ehliyeti bile var gercekten bak kucukken giderdim yanında bi kac bişi kalmış aklımda el yapımı bomba yapabilirim kayseride alan bol heryeri patlatabilirim, bombanın yapılışını değilde ne kullanılıp nasıl patladığını video olarak cekebilirim. ( niye yapmadım ki şimdiye kadar )

4) Program hastasıyım , program dilini ana dilim gibi konuşabilirim bi programı oğrenmek cok zamanımı almaz meraklıyımdır bi kac dersine bakarım sonra kolaymış yav der programı bozarım deneye deneye halledebilirim programları, Video edit , photoshop tu , ses kaydı mix mixaj baya bi program biliyorum bunların ustune ekleyip ders videoları anlatabilirim.( hic fırsat bulamadım )

5) Guzel Bi fotoğraf makinam var ve Full HD video cekebiliyorum, şuan şehir şehir gezemiyorum ama mesela kayseride bi gun cıkıp gezsem gezilecek tarihi turistik yerleri kısa kısa her yerden video alsam kendi capımda tanıtım videosu yapsam mı ki ? sonra gittiğim şehirleride yapar şehir şehir tanıtım olur.( aslında iyi fikir )

Buraya Kadar Okuduysan Beni Seviyorsundur bende seni seviyorum guzel insan

Bunları Govde gosterisi yapmak icin yazmadım size , sadece sizinle paylaşıp bana guven ne bileyim gaz vermenizi istedim cok utangac biri değilim yaparımda uşendiğimdendir heralde birini bile yapamadım , daha doğrusu daha yeni bilgisayarım ve imkanım oldu

cok şukur borcumdan kurtuldum Erdal abi saolsun arkadaşlarım saolsun yinede hala borcluyum borcumu bitirir bitirmez en az birine başlayacam.

Orta derecede video edit'i yapabiliyorum ses edit konusunda yarı-proyum diyebilirim.

Bunları Yapmak icin Guzel Bi Makinam Var CANON 600D (bunu bile yazmamak icin kopyaladım )

Kısaca Ozetleyim (Ozeti Anlaman İcin Hepsini okuman lazım haci dayı ) hangisine ilk başlıyayım , Başladım tek kanalda alt kanallarla mı calışayım , ya da tek kanal acıp hepsini tek kanala mı atayım ? hangisini nasıl yapayım ?

Değerli yorumlarınız icin Şimdiden Teşekkurler Yanlış birşey dediysem Affola