Kızlar iyi geceler şimdiden hakkınızı helal edin başınızı ağrıyacağım belki biraz inanılmaz cıkmazdayım nolur yardım..
2016 yılında eşimle cok severek evlendik benim aileme cok yakın biyere ev tuttuk ikimizde calışıyorduk. 2 sene sonra hamile kaldım annem havalara uctu tabi torun geliyor diye siz calışırsınız ben bakarım tatile gidersiniz ben cocuğumu vermem size ohh bebek gelicek falan filan bizide cok heveslendirdi cocuklu hayata. Fakat doğum yaptıktan sonra işte doğum iznim bitti annem 1.5 ay gibi bir sure oğluma baktı sabahları bırakıyorduk akşamları alıyorduk. Ama sonra akşam işten geldiğimde 5 karış surat yemek yapamadım iş yapamadım filan diyordu. Suratı tavırları cok değişikti . Ben işyerindeki sorunlardan sebep ayrılmak zorunda kaldım işten. Sonra iş bulamadım oğlum 2 yaşına geldi ve ben tekrar hamile kaldım. Evlendiğinden beri anneme hp yakın oturdum her gun beraberiz gunde 20 kere ararız birbirinizi belki ama bu sanırım bir alışkanlık haline geldi arkadaş komşu gibi olduk . Simdi 2 tane cocuğum var ve biz ben işten cıktıktan sonra kredi borclarımızı odeyemedik hep faiz faiz şuan ıcra takibi başladı eşime ve annem ailem bubu biliyor . Bir iş yeri var arkadasimizin bebi cağırıyor gel calış diye. Bende annene diyorum ki aylık sana 1500 2000 para vereyim gel cocuklarıma bak borcumuz bitene kadar diye.. ama malesef bakmıyor kafam kaldırmaz benim diyor ve daha 43 yaşında annem... şimdide annemin evine araba ile uzaklığı 15 dk olan bir ev bulduk kirası daha uygun v.s gitmek istiyorum ama bir yanım buruk bir yanım kırık.. ben be yapacagim nolur yardım edin