Ozgun Kanal - Fikriniz Cok Onemli
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Ozgun Kanal - Fikriniz Cok Onemli
-
24-09-2022, 19:40:02Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ara ara kendi videolarımı paylaşıyorum bu forumda...Ama bu sefer cok daha farklı ve cok ozel bir proje icin coook değerli fikirlerinize ihtiyac duyuyorum... Oncelikle orneğini aşağıda verdiğim parcayı seslendiren Teyzemin kızıdır... Deneme amaclı zamanında bir arkadaşının ev studyosunda boyle bir kayıt almışlar...Ben sesinin cok guzel hatta cok cok guzel olduğunu duşunuyorum...Bu benim duşuncem tabii o nedenle ilk olarak sizlerden ses hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum...Sadece sanat muziğine değil halk muziği, pop ve fantazi muziğine de sesi cok yatkın...Teyze kızımın seslendireceği parcalara yonelik guzel bir kanal acmayı duşunuyorum...Bilmiyorum buna ne isim veriliyordu COVER miydi neydi işte o turden...Fakat şoyle bir durum var ornekte verdiğim parcada dahil olmak uzere internette Karaoke muzik diye dolaşan bir suru muzik var onun uzerine okuyabilir diye duşunmuştum ama denedim hepsi eşleşen verdi...Bu tur parcaları hızlarıyla oynamadan eşleşenden gecrimenin bir yolu var mı acaba bu benim icin cok onemli...Yoksa gerekirse muziksiz sadece sesle de olsada soylettireceğim...Sesine cok inanıyorum...Ne dersiniz arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...