Annem ozellikle beni asla anlamıyor konu şoyle Bundan 1 bucuk sene once biriyle 5 aylık bir ilişkim oldu sosyal medyadan tanıştık hoş biriydi sohbeti guzeldi ciddi ilişki istediğini soyledi konuşmaya başladık başlar da mukemmeldi ama bana yaşını yanlış soylemiş yalan yani kaybetmemek icin neyse dedim insandır olabilir zamanla daha cok yalan soylemeye başladı Suriye de askerdi o aralar uzman cavuş bana surekli hakaret etmeye başladı kufurler ağır İtamlar cok kere ayrıldık barıştık ve en son darbe bana iftiralar attı ve beni aldattı aldattığını da kabul etti ayrıldık ondan sonra benim bir ilişkim oldu onunda oldu beni 1 sene boyunca hep aradı yalvardı istemedim sonunda yine birgun annemi aradı annemi ikna etmiş izne gelmiş ailemle tanışmaya gelecekmiş kendini toplarmış duzelmiş falan anne gelmesin diye anneme yalvardım icim rahat değil dedim dur gelsin bi gorelim oyle karar verelim dedi buraya geldi bizde kaldı birkac gun fena değildi evet biraz değişmiş gibiydi ama bana yine uff sıkıldım git basımdan falan diyordu anneme diyordum ki anne hislerim eskisi gibi değil birsey olmaz bekle duzelir falan gitti gitmeden once de beni tembihledi dedi ki gidince işlerim olacak seninle cok ilgilenemem falan neyse gitti bizim cenazemiz oldu amcam vefat etti amcam bize cok kotulukler yaptı Buda bana şoyle dedi
Amcan oldu sanki uzuldun mu !
Sanki amcanı cok seviyordun da!
Amcanı bilmem ne yaparım !
aileni bilmem ne yaparım dedi
Bende bunu anneme soyledim annem yine duzelir alttan al genc toy dedi bende kaldıramadım size kufur etmesini kaldıramıyorum anneeeee ! Boyle dedim annem yine sus dedi arama bırak o seni arasın dedi
Dun aradı anneme beni 1 saat kotuledi annem de o kadar pozitif konuştu ki kendimi balkondan asagı atmamak icin zor tuttum hep onu haklı beni haksız buluyor !
Adam şiddete meyilli
Bana surekli sen bir yalancısın
Senin her lafın yalan
Kolpacısın
Yalanını bilmem ne yapayım diyor
Birde diyor ki ben sana hep iyi davranmak zorunda mıyım ben hic sinirli olamaz mıyım !
amnem yine alttan al kızım dedim ki ya yeter yaptıklarından bıktım sana guvenemiyorum
Oda şoyle dedi sen namussuz birisin o zaman
Aramız da yuzeysel Birseyler gecti onları kıllanıyor bana namuslu olsan bhnları yaşayıp gitmezsin diyor
Daha once cok kızla konuşmasını yakaladım
Cok kere konuştuk dediler ekran goruntusu attılar
Bana arkadaşım dedikleri eski sevgilileri cıktı
Adama guvenemiyorum ya ilişki istemiyorum beni cok yoruyor ama annem tatlı dil yılank deliğinden cıkarır diyip duruyor ! İntiharın eşiğindeyim ya kendimi yada annemi oldureceğim icim rahat değil şuphe işindeyim anne beni zorlama nolur diye ağlıyorum o an tamam diyor sonra diyor ki iyi cocuk sende kotusun diyor oz annem bu benim ben ne yapacağım ya