Merhaba hanımlar
Yeni evli sayılırım temmuzda evlendim eşimle bir barda tanıştım orada calışıyordum. onu tanıdığımda o yeni boşanmış ustune deli gibi aşık olduğu bir kadın daha vardı hayatında ben yara bandı kafa dağıttığı biriydim sadece onun icin, aşık olduğu kadınla arası bozulunca kapıma gelir arası duzelince engellerdi beni , bir yıldan fazla surdu bu durum tabii cekmediğim acı sıkıntı kalmadı bu surecte sonunda ayrıldılar daha doğrusu kadın tam anlamıyla terk etti . bu detayları vermemin nedeni beni sevmediğini biliyordum en başımdan beri ama o durust olduğundan değil benim kapıma geldiği her seferinde yalan soyluyordu bittiğini beni sevdiğini falan... bu arada benden edindiği cıkar sadece cinsellik veya duygusal anlamda tatmin değildi maddi sorunum yoktu arabam vardı altınlarım , param vardı elini ufacık şey icin cebine atmışlıgı yoktur maddi anlamdada kimseden gormediğini bende goruyordu anlayacağınız bu yuzden de donup dolaşıp yine bana geliyordu biliyordum tum bunları ama kendimi kandırmaya ona inanmaya zorluyordum ( bağımlı kişilik bozukluğum ve bibolar teşhisim var) defalarca gel - gitlerden , maddi-manevi- psikolojik somuruden sonra artık bunun boyle gitmeyeceğini benimle olmayı surdurecekse benim hayalimin boyle bir hayat ve ilişki olmadığını soyleyerek bana sahip cıkacak aile olacak birini istediğimi veyahut yollarımızı ayıracağımı diyerek ultimatomu verdim o da kabul etti sade nikah kıyıldı malum pandemi zaten ama nikah gunu dahi ailesine soylemedi nikahtan iki hafta sonra o da benim zorumla soylendi tam rahatladım acaba ben mi kafamda kurdum acaba sonradan da olsa beni sevdi mi derken ailesinin oğrendikten sonra şaşırmaması cok normal bir şekilde kabullenmeleri ailesinden kimsenin onunla konusurken beni sormaması derken benim bu durumlara ısrarlı cevap istememin sonucunda bana bu evliliğin kağıt uzerinde olduğunu aslında onunla dost hayatı yaşadığımı duşunmem gerektiğini soyleyince mutluluğumda başlamadan bitti tabi bu tartışma sırasında aslında beni sevdiğini ama evlilik istememi yanlış anladığını asıl benim gercek bir evlilik istemediğimi benim aileme karşı birşey olduğunu ama şimdi konusulunca anladığını (cocuk gibi) tamam o zaman şu saatten sonra benim icinde gercek evlilik olacak şeklinde toparlamaya calıştı . iki yıllık flort boyunca beni devamlı kendisine yakıştırmayan ( kendisi iyi bir universite mezunu statu sahibi biri, eski eşi ve aşık olduğu kadında oyleydi) aşağılayan adam evlendikten kısa sure sonra aşık olduğu kadına aldığı pahalı hediyeler luks yeme-icme ve tatil gibi kişisel bankaya olan borclarını ve cocuğuna odediği asgari ucretle eş değer nafakayı one surerek gecinemeyeceğimizi soyleyip benim barda calışmaya onun borcları bitene kadar devam etmem gerektiğini soyledi bende pandemi dolayısıyla bu tarz yerler kapanana kadar evliyken dahi calışmaya devam ettim ( biliyorum, aptalım)ve şu an onu tanıyana kadar yaptığım araba, altın birikimin hepsi erimiş durumda ayrılmayı duşunuyorum artık kendimi kandırabilceğim bir durum veya duygusal beklentim kalmadı kendisinden , zaten ben ayrılmasamda muhtemelen borcları tamamen bitince kendisinin gideceğinide biliyorum.
Sorum şu ;
barlar acık değil bu adamdan şu an ayrılırsam tek kuruşum kalmadı, ailem asla arkamda değil eee herhangi bir işe girecek vasfımda yok (lise terkim ) hoş olsada ulkenin durumu malum vasfın olsada iş yok . O şu an en azından temel ihtiyacları kira fatura gibi karşılayabilecek maddi refaha ulaştı sayemde yani maddi durumumu toparlamadan ben ayrılamıyorum idare etmem gerek ve nasıl edeceğimi bilmiyorum gormezden gelemiyorum kavga etmek istemesemde beni cok tahrik ediyor tartışmamı bahane edip benim maddi durumum bu haldeyken gitmesindende korkuyorum aynı zamanda soğukta davranamıyorum hem sorun oldugunu anlamasın diye hem de ara ara hislerime veya o an ki duygu durumuma ( manik donem) yenik duşuyorum bu sureci sizce nasıl idare etmeliyim boşanmam durumunda tazminat hakkım vs nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler