selam bayanlar benim icin 2020 berbat bir yıldı corona dışında cok şeye sinir olurum kafaya takarım.3 yıl once panik atak gecirdim 1 yıl surdu kurtulmam kendi cabamla herneyse gecen cuma gunu yola cıktım.annemlere gidecektim 100km uzakta kalıyorlar gidince birşey olmadı ,ama o sabah birşeye kızdım sinirli ve ac cıktım yola donuşte tunele girmeden bayılacak gibi oldum.birden panik girdi fena oldum yolda birşekil eve geldim doktora uğradım tansiyon şeker iyidi stress dedi.perşembeye kadar berbat hissediyordum dun iyidim aslında. gece uykumdan uyandım sol goğuste hareket etsem ağrı ama paniklemedim şukur gecti şimdi ama butun kaslarım ağrıyor.ben artık stresi bıraktım vucut patladı sonunda beyhan budak diye piskolog var onun kitabını siparış ettim başka neler yapabilirim? ailemin yakınına taşınacağım zaten ve iş bulup calışacağım evde oturmaktanda oluyordur.benim gibi panik atak yaşayan varmı sadece icimi dokmek istedim teşekkurler şimdiden.ve hayat kısa uzulmek icin mutlu gecirmeli inşallah rabbim yardımcı olsun bunu geciren herkeze