Merhabalar. Yeni ev aldık taşınacağız inşallah. Bir maaşla onun odemesi yapılacak kalan maaşla da gecineceğiz. Yalniz ben hamileyim. 3 4 ay daha maaş alacağım. Sonra ucretsiz izin kullanmak istiyorum. Bebek 1 yaşına gelene kadar. Ben uvretsiz izindeyken tek maaşla hem kredi hem aylık masraflar zor olacak eşim de sen bebek 3 aylıkken başla ise diyor. Onun anne babası bize gelip bebek baksın diyor. Anne babasından yana benim bir sorunum yok sakin insanlar bana karışmazlar annesi evde yemek yapar benden iş beklemez.. Ama ben yine de birlikte yaşamak istemiyorum. Evde bi kalabalık olacak fln yalnız olmaya alışmışım hep.
Bu durumda benim onerim. Bu 3 4 ay daha maaş alacağım icin ondan kenara koyalım bir de benim başka hesabımda 6 7 bin var izindeyken bu parayla idare edelim.
Ama eşim girişe hali alalım kucuk odaya koltuk bakalim avize bakalım banyo seti bakalım diyor bana. Salona perde yaptırdık diğer odalara perdem var onları kullanacağım eşim diyor oralara da mi perde yaotrisak. Bunların aciliyeti yok şu an icin E bu durumda da ben izne ayrılana kadar elimde para kalmayacak genelde bu durumdan tartışıyoruz. Bilmiyorum başka bebek masrafı da cıkabilir kenarda paramız olsun diyorum. Eşim de almışken alalım diyor. Ben de ileride sıkıntı yaşamayalım diyorum.
Yanı benim duşuncem daha mantıklı değil mi