1,5 yıllık evliyim. Nişanlıyken surekli kv bizi over cok şanslı oğlum vs derdi. Kına ve duğunde birden mesafe koyup sacmaladı. Hatta butun ailesi aynı şeyi yaptı. Kınada mesela onlardan bir kişi bile karşıma gecip oynamadı. Onun oncesinde iyidik yani bi problem yaşamamıştık. Duğunde kv ile tartışma cıktı takılarımı evine goturmek istedi bunu cirkef bi şekilde soyledi. Benim ailemden biri hayır cocukların evine gidecek deyince masaya attı. O sırada kotu bi soz soyledi, Dondu gitti. Sonra geldi cantasına doldurdu. Bizde bişey demedik daha fazla tartışma cıkmasın diye. Sonra geri verdi vs.
Neyse bu olaylardan dolayı ben doğal olarak mesafeli davrandım hep. Sonra ki donemde buyuk bir tartışma yaşadık onun evinde, iceriğine girip sıkmak istemiyorum ancak eşim de beni haklı buluyor ve destekliyor.
Bu tartışmadan sonra bana hakaret de ettiği icin ben ne bir daha evine gittim ne evime cağırdım. Eşim istediği zaman gider gelir ama asıl sorun burda başlıyo.
Ben onun her oraya gidecegi gun cok tedirgin ve stresli oluyorum. Kv yine dolduracak, yine kotu sozler soyleyecek vs vs. Diye.
En son gittiğinde elti de ortaymış. onuda birgun yemege cağırdığımızda, daha annem gelmemiş size ayıp olur kadına, soylersin karına şeklinde mesajla reddetmişti. Sonra bi daha davet etmedik.
Nitekim bu gittiğinde yine doldurma cabaları başlamış. Ben 4 5 ay oncesi bi story paylaşmıştım, ki unutmuştum bile cok zaman gecti ustunden, eşim yemek yapıyordu o storyde. Kv demiş eltiye yemek yapalım, elti demiş, boyle boyle paylaşım yapmıştı, oğlun yapsın, ona yapıyosun bize mi yapmayacaksın gibi bişey demiş. Eşim susturmuş. Ne dediğini soylemiyo.
Sonra kv ben gelemiyorum evine vs diye duygu somurusu yapmış bir suru.
Elti dedim iyi niyetli olsaydı annem gelmedi gelemem diyene kadar, tutar kv kolundan getirirdi, kapıma geleni almayacak değildim.
Eşim normalde anlatmak istemiyor olanları, ancak ben duymazsam daha cok buyutuyorum kafamda, bu nedenle anlatsın en azından bileyim diyorum, ısrarlarım uzerine anlatıyo. Eşim Bana hic ara sor gel git demiş değil sağolsun ama oda huzursuz belli bu durumlardan.
Kısacası bunun gibi bir suru olaylar. Eşim her gittiğinde beni stres basıyor, yine ne diyecekler, nasıl dolduracaklar, ya bu sefer dolmuş bir şeklide gelirse gibi gibi? Ne yapmalı nasıl bir yol izlemeliyim? Evliliğim yıpranıyor.