Merhaba, daha oncesinde forumdan bir arkadaş instagram unlulerinin videolarını koyarak para kazanabileceğimiz bir yol gostermişti.

Bu fikiri biraz daha geliştirdim...

1-)Instagram'dan kendinize bir unlu bulun takipci sayısı 1M+ olsun.

2-)Fan sayfalarına bakın, en fazla takipcisi olan sayfanın ne kadar takipcisi var. 50K- veya yoksa sectiğiniz unlunun fan sayfasını acın.

3-)Unlunun instagram sayfasına girin ve onu takip eden kişileri takip etmeye başlayın. 5 dakika arayla 50 kişi takip edebiliyorsunuz.

4-)Bu şekilde etkileşimi gercekleştirdikten ve takipci sayınız arttıktan sonra profil bilgilerinizde internet sitesine o unlu icin actığınız YT kanalını ekleyin. Ve paylaştığınız 3 - 5 fotoğrafta bir video linki atın.

Not: Hazırladığınız videolar ve resimleri gercekten fan sayfasıymış gibi paylaşın. Ve her yerde dolaşan piyasa fotolarını koymayın, google'da biraz bakının farklı ve ilgi cekici fotoğraflarını koyun.

Not2: Instagram profilinizde fotoğrafları cok hızlı paylaşmayın 1 sabah 1 akşam paylaşın ve ozellikle fotoğraf paylaştıktan hemen sonra en az 300 - 500 kişi takip edin. Bu sayede fotoğrafların beğenisi daha yuksek oluyor.

Bu şekilde 5 unlu bulup bu taktiği yaparsanız 1 - 2 ay icinde meyvesini almaya başlarsınız bence...

Ben kanalı actığımda oncelikle XX unlusunun instagram videolarını koymuştum kanala, sonra bu videoları birbiriyle birleştirdim 20 - 30 tane birleşmiş video cıkardım, daha sonra internetteki roportajlarını vs. paylaştım.

3 gunde 15 takipci geldi ve gunluk 2k+ izlenim alıyordum.

Kanalı Cyber'dan almıştım, 1 hafta sonra patladığı icin şimdilik sadece instagram takipci kasıyorum. Takipci sayısı 100K falan olduğunda kanalını acacağım...

Hic kazancım yok diyen arkadaşlar icin paylaştım, umarım faydalı olur...