Merhaba, daha oncesinde forumdan bir arkadaş instagram unlulerinin videolarını koyarak para kazanabileceğimiz bir yol gostermişti.
Bu fikiri biraz daha geliştirdim...
1-)Instagram'dan kendinize bir unlu bulun takipci sayısı 1M+ olsun.
2-)Fan sayfalarına bakın, en fazla takipcisi olan sayfanın ne kadar takipcisi var. 50K- veya yoksa sectiğiniz unlunun fan sayfasını acın.
3-)Unlunun instagram sayfasına girin ve onu takip eden kişileri takip etmeye başlayın. 5 dakika arayla 50 kişi takip edebiliyorsunuz.
4-)Bu şekilde etkileşimi gercekleştirdikten ve takipci sayınız arttıktan sonra profil bilgilerinizde internet sitesine o unlu icin actığınız YT kanalını ekleyin. Ve paylaştığınız 3 - 5 fotoğrafta bir video linki atın.
Not: Hazırladığınız videolar ve resimleri gercekten fan sayfasıymış gibi paylaşın. Ve her yerde dolaşan piyasa fotolarını koymayın, google'da biraz bakının farklı ve ilgi cekici fotoğraflarını koyun.
Not2: Instagram profilinizde fotoğrafları cok hızlı paylaşmayın 1 sabah 1 akşam paylaşın ve ozellikle fotoğraf paylaştıktan hemen sonra en az 300 - 500 kişi takip edin. Bu sayede fotoğrafların beğenisi daha yuksek oluyor.
Bu şekilde 5 unlu bulup bu taktiği yaparsanız 1 - 2 ay icinde meyvesini almaya başlarsınız bence...
Ben kanalı actığımda oncelikle XX unlusunun instagram videolarını koymuştum kanala, sonra bu videoları birbiriyle birleştirdim 20 - 30 tane birleşmiş video cıkardım, daha sonra internetteki roportajlarını vs. paylaştım.
3 gunde 15 takipci geldi ve gunluk 2k+ izlenim alıyordum.
Kanalı Cyber'dan almıştım, 1 hafta sonra patladığı icin şimdilik sadece instagram takipci kasıyorum. Takipci sayısı 100K falan olduğunda kanalını acacağım...
Hic kazancım yok diyen arkadaşlar icin paylaştım, umarım faydalı olur...
Instagram Aracılığıyla YT'den Kazan.
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Instagram Aracılığıyla YT'den Kazan.