Merhaba Arkadaşlar,
Belli bir konudaki yeteneğimi paraya cevirmek icin ozgun calışmaya başlayacağım. Uzun suren bir calışma sonrasında yapabileceğimin en iyisini yapmaya calışacağım. Uzun soluklu bir calışma olacağı icin başlarken kafamdaki bazı soruları size sorup vereceğiniz cevaplar neticesinde calışmamı şekillendirmek istiyorum.
1) Bir kac kanal birden ozgun calışacağım sorun yaşamamak icin Adsense mi yoksa Quiz Partner ile mi calışmalıyım ? Adsensenin kapatılması durumunda ozgun calıştığım duzeltme şansım var mıdır ? Quiz'in adsense gelirine gore kesinti oranı nedir ?
2) Videolarımın calınmasını engellemek istiyorum. Bu yuzden Content Id ye başvuracağım. Videolarım bir cerceve icerisinde olacak videolarım calınması durumunda calan kişide eşleşen uyarısı vermesi icin cerceveye Logo, yazı gibi şeyler bana ozgu şeyler ekleyebilirim bu konuda ne onerirsiniz
3) Videolarım kısa olacak, yaklaşık 5-6 dakika en fazla, video altı reklam cıkmasını istemiyorum. Sadece izlemesi mecburi goruntulu reklam ile video oncesi goruntulu reklamların videolarımda yayınlanmasını istiyorum bu şekilde reklam seceneklerini Adsense'de daraltabilir miyim ? Aslında sırf bu yuzden Partner calışmak istiyorum.
4) Ozgun calışmalarım icin kesinti oranı duşuk, Quiz kadar karlı, videolarımın calınmaması acısından katkısı olabilecek başka bir partner onerebilir misiniz ?
Ozgun Calışmaya Başlayacağım Kafamdaki Bazı Sorular
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Ozgun Calışmaya Başlayacağım Kafamdaki Bazı Sorular