Kızlar merhaba, cevremde gozlemlediğim bir erkek var. Bu erkek, universitede oğrenci. Hayatında biri var, o da universitede oğrenci. Bu erkeğin, dikkatimi ceken bir ozelliği var. Hayatındaki kişiye de, cevresindeki diğer kişilere de surekli para konusunu acıp yakınıyor. Gecim sıkıntısı cektiğini falan soyluyor. Oysa ailesinin durumu gayet iyi, ailesi de ondan para esirgeyecek kişiler değiller yani. Oğrenci olmasına rağmen boş anlarında her turlu iş yapıyor para kazanmak icin.. Kız arkadaşı da bu durumu cok garipsiyor, hatta biz diyoruz kendini neden bu kadar yıpratıyorsun, oğrencisin sen, ailenin durumu da iyi diyoruz. Ailemden hic para istemek istemiyorum, ben cocuk muyum diyor. Ekleme olarak, turlu işlerde calıştığı halde bu ona yetmiyor, hep daha da kazanmak istiyor. Bu durum bize cok garip geliyor, surekli bir para kazanma hırsı icinde. Ya da acaba biz mi garibiz? Mesela ben de şu an oğrenciyim ve bir işte calışmıyorum, ailemin durumu da iyi. Bir gun bile bunu kompleks yapmadım. Acaba bizim yaptığımız mı yanlış? Diğer yandan bu erkeğin kız arkadaşı benim cok yakınım olan biri, o bu durumu cok garipsiyor. Ailesine yuk olmamak istememesi guzel bir şey, ama ailesinin durumu da iyiyken surekli bir para kazanma hırsı ve parasızlıktan yakınması bana cok tuhaf geliyor diyor. Yani aşırı bir hırsı var para kazanmakla ilgili. Siz ne duşunursunuz bu konuyla ilgili?