Merhaba hanımlar, ufak bir komşu sorunum var ancak nasıl yaklaşacağıma karar veremedim. Sizlerden de fikir almak istedim.
Komşum hamile kalmam konusunda cok ısrarcı. Kapı komşum olmasına rağmen calıştığım icin kendisiyle cok az goruşuyorum ancak her gorduğu yerde bebek ne zaman yap şimdi buyutursun zaman geciyor gibi surekli konuşuyor. Allah ’ıma cok şukur işim var da goruşemiyoruz. Cok arkadaş canlısı bir insan değilim bide acıkcası pek anlaşacağım tarzda bir insan değil. Bugune kadar kısmet Allah nasip ederse dedim kalbini kırmadan cevapladım.
Şuanda hamileyim ve yine pek karşılaşmıyorduk iş saatlerim denk duşmediği icin ancak gecen gun kapıda birbirimizi gorduk hal hatır sorduk hemen hamile misin dedi. Cok sinirlendim hayır dedim. Yani her gormesinde sormasına o kadar sinirleniyorum ki pandeminin başında da karnıma bakıp hamile misin dedi ve değildim ben kilolu bir insanım surekli bunu sorması cok kızdırıyor beni onu ilgilendirmediğini duşunuyorum. Konuyu eşim ve anneme anlattım. Keşke olanı gizlemeseydin dediler. Eşimde gorduğunde soyle hamileyim de yuzyuze bakıyoruz diyor. Bir daha ne zaman gorurum emin değilim. Bide kac aylık falan diye sorunca sen sakladın mı falan da diyebilir. Sizce gorunce nasıl soylemeliyim ayını da soracağı icin nasıl kibar olabilirim? Belki gorunce de anlaşılacak durumda karnım cıkacak cok emin değilim fazla karşılaşmıyoruz.
Dip not: Komşum yazın memleketine gidiyor eşimle bunun dalgasını gectim o memlekete gidinceye kadar birbirimizi gormeyip geldiğinde beni kucağımda bebekle gorse ne komik olur diye duşundum. Boyle bir ihtimalde mevcut